maandag 11 februari 2019

Wat is doorgaande lamel

Massief hout met doorgaande lamel. Dit zijn massieve panelen die uit vaste banen bestaan, zonder dat deze worden onderbroken. Dit geeft het materiaal een stijlvolle en natuurlijke look. Eurohout massieve decoratieve panelen met doorgaande lamel. Gemaakt door Kats van Hout.


Hierbij worden de banen onderbroken wat ook een mooi effect geeft.

Dit materiaal wordt voor traprenovatie het meest gebruikt in Nederland. Dit heeft als reden dat het een degelijk en goed massief eiken houten traprenovatie materiaal is, die zelfs na slijtage makkelijk weer op te knappen is door . Wij leveren voor u de panelen op maat! Doorgaande lamellen geven een paneel een rustigere uitstraling waardoor de structuur van het hout beter uit komt. Speciaal geselecteerd en zorgvuldig gedroogd hout garandeert een hoogwaardig . Het eiken is van Sloveense afkomst en heeft een wat lichtere kleur dan het franse eiken. Dit maakt het bijzonder geschikt voor Wit-transparante, white-wash of Skylt afwerkingen.


Lamel : De doorgaande lamellen hebben een vaste breedte voor een regelmatige en verfijnde uitstraling.

De gebruikte lamellen zijn zo lang als . Zeer robuust blad voor iedere toepassing. Bijzonder geschikt als tafelbla werkblad of basis voor uw eigen ontwerp. Fijne kwaliteit met Prime codering. Ook verkrijgbaar in andere diktes.


Esdoorn is ook bekend onder de naam Hard Maple of Ahorn is verlijmd met doorlopende lamel , voor een rustig en evenwichtig beeld. Beste mensen, Voor een keukentafel willen wij een massief beuken werkblad van 70x180cm van ca. Beuken gestoom met doorgaande lamel of. Kunt u bovenstaande afmeting leveren?


Bekijk de collectie massief hout. Wat zijn de kosten incl. Amerikaans noten, een wat donkere houtsoort met een wilde structuur en een fraaie tekening. Door de kleine boomsoort is spint hout bijna niet te voorkomen.


Alle noten panelen zijn massief. Verkrijgbaar in kwaliteiten: Superprime (A) en Prime (B). Zeer groot aanbod aan massief houten panelen met doorgaande lamellen.


De Splinter BV te Terborg is de goedkoopste met massief houten panelen met doorgaande lamellen en gevingerlaste panelen. Hier vindt u ons overzicht.

De massief houten panelen kunnen gesplitst worden in massief houten panelen met doorgaande lamel of met gevingerlaste lamel. Bekijk voor de houtsoorten, afmetingen en diktes onze bruto prijslijst. Houthandel Jorissen levert massief eiken panelen met doorgaande lamellen. De lamellen hebben standaard een breedte van 55mm tot en met 120mm, bredere lamellen zijn op maat te produceren. De panelen zijn verkrijgbaar.


In de structuur van het hout komen nuanceringen voor. Onderzijde mag rustiek zijn, wat niet. Van Laere Hout is een moderne houthandel in Haaften en levert houtsoorten in hoogwaardig halffabricaat waaronder eiken massief doorgaande lamellen.


Uw dichte trap renoveren? Goedkoop en binnen één dag gereed! Dit in tegenstelling tot gevingerlaste panelen, die bestaan uit allemaal losse blokjes. Traprenovatie massief eiken houten overzettreden gebruikt met doorgaande lamellen. Een trap renoveren kost heel wat minder gedoe dan het uitbreken van uw bestaande trap.


Meestal kunt u binnen één dag al genieten van een vernieuwde,. MASSIEVE TRAPTREDEN MET DOORGAANDE LAMEL. U vindt niet wat u zoekt? Neem contact met ons op en informeer naar uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts