maandag 11 februari 2019

High tea bommelerwaard

De uitgebreide high tea Zaltbommel van In de Roos is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenhei maar ook gewoon als u zichzelf eens wilt verwennen! Dagelijks kunt u gedurende uur genieten van onze uitgebreide high tea. Deze wordt geserveerd in de moderne ambiance van Restaurant Salt of in ons M. Neem in de zomer plaats op ons terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. Inhoud: De afternoon tea bestaat uit diverse broodjes en .

Vanuit Engeland is het naar Nederland overgewaaid. Het is tegenwoordig helemaal hip en trendy om met je vriendinnen of vrienden te genieten van lekkere hapjes en de mooiste thee soorten. De Verdraagzaamheid is een oud sociëteitsgebouw.


Alles tot in de puntjes verzorg zoals u het van de Verdraagzaamheid mag verwachten. Op leuke manier welkom geheten in dit theater een een leuke voorstelling bij mogen wonen, geheel in het kader van mantelzorg. Na afloop door de twee gemeentes in de Bommelerwaard getrakteerd op een vorstelijke high tea.


Leuke verrassing voor elke moeder!

Kom gezellig Moederdag doorbrengen op zondag mei bij Slot Loevestein. Hier zullen wij beginnen met een feestelijk aperitief. Wanneer u heeft plaatsgenomen aan tafel geniet u van een heerlijke tomatensoep. WelzijnGeldermalsen, WelzijnLingewaal en Welzijn Neerijnen organiseren een high tea bij theetuin Rivierlounge. Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt . De mooiste route op de grens van het land van Altena en Bommelerwaard.


Van een high tea tot een filmavon van een compleet diner met borrel tot een theaterarrangement inclusief voorstelling. Gezellig en heerlijke taarten. Ook zijn er lekkere biologische koeken en regelmatig ouderwetse appeltaart om van te smullen. De theetuin is vrij te bezoeken, komt u met . Gerookte zalmsandwiches besmeert de mosterdmayonaise, rucola, komkommer en tomaat.


Verse finger sandwiches. Sandwiches met creamecheese en gegrilde paprika. Zoet Scones met clotted cream en jam. Petit- fours, opgemaakt uit verschillende smaken met gekleurd kapsel op een zanddeegbodem.


Uw tocht is uit te breiden met een echte Bossche bol met koffie (€50), lekkere zoetigheden en hartigheden bij een High Tea inclusief onbeperkt koffie en thee ( €1-), een uitgebreid mandje lunch (€5) of 8-stuks borrelhapjes (€-).

Met direct uitzicht op de haven, midden in recreatiegebied De Zandmeren, ligt toplocatie Dukdalf. Een locatie om te dineren, te lunchen, te feesten of juist zakelijk elkaar te ontmoeten. Elke dag wordt hier gevierd en de avonden beginnen er vroeg.


Wij zijn de veelzijdige en unieke locatie waar een . Wat is er lekkerder dan met een leuk gezelschap te genieten van een heerlijke high - tea. Bij Partycentrum Gambora kunt u terecht voor heerlijke arrangementen, maar uiteraard kunnen we op verzoek voor u ook een aangepaste high - tea verzorgen. Ook een uitgebreide lunch behoort bij ons tot de mogelijkheden, kijk . Welkom bij highteawereld. Dé high tea website van Nederland!


Afbeelding van Landelijk assortiment. Vier je kinderfeestje bij Hoppies! Dit speelpark is ooit begonnen als een maïsdoolhof naast de champignonkwekerijen van de Hopwaag.


Inmiddels is dit natuurspeelpark uitgebreid met vele . Harmonie De Karel organiseert op zondag november een muzikale high tea op hun repetitie locatie, Pand in Zaltbommel. Daarvoor wordt de hal van de voormalige LTS aan de Van Heemstraweg-West omgebouwd tot concertzaal. Tussen de verschillende optredens door is er een gratis high tea buffet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts