vrijdag 22 februari 2019

Hoogglans keuken folie of lak

Kan er iemand aanbevelen wat het beste gaat zijn qua kwaliteit. De ene keukenspecialist is de . Krassen hoogglans keuken Superkeukens. Meer resultaten van radar. Hoogglans-keuken-folie-laminaat-of-lakke.


Wij zijn momenteel bezig met een paar keuken leveranciers te bezoeken en een offerte aan te vragen.

We hebben hieromtrent een vraagje aangaande de kwaliteit van de deurtjes. Deze hoogwaardige kunststof doet qua glans niet onder aan hoogglans lak. Wanneer u gaat vergelijken, kan een keuken met hoogglans lak veel duurder uitvallen dan dezelfde keuken met melamine deuren.


In lak heb je diverse soorten zoals acryl, hoogglans , matglans, satijnglans en alles wat ertussen zit. Gelakte fronten zijn exclusief en alle RAL-kleuren zijn mogelijk. Lak heeft als voordeel dat het - in tegenstelling tot kunststof folie bijvoorbeeld -bestand is tegen vocht. Wel vraagt lak om extra onderhoud en is het . MDF is de enige goede basis voor een gelakt keukenfront.


Vooral bij liefhebbers van modern design vallen de hoogglanskeukens erg in de smaak.

Ze zijn zeer stevig, krasvrij en ongevoelig voor water, ten minste als je erop kan vertrouwen dat het lakproces op een professionele manier verliep. Als je een keukenfront een gewone kleur wilt geven, zijn laminaat en melamine het ideale materiaal. Je kunt dan bovendien ook nog kiezen of je met een matte lak werkt, een satijnglans, of hoogglans. De folie -afwerking is resistenter dan lakwerk, meer stootbestendig en onderhoudsvriendelijker.


Kiest u voor een kunststof keuken , dan zijn er verschillende soorten afwerkingen voor het keukenfront mogelijk. De basis van een folie keukendeur is MDF, deze wordt ingespoten met lijm en onder druk wordt een dunne kunststof laag over het front verlijmd. Daarna worden, afhankelijk van de vraag of u een mat of hoogglans gelakte, of een microlak - keuken wenst, bij het lakken en de aansluitende slijp- en . In hoofdlijnen heeft folie dan ook dezelfde eigenschappen als een afwerking van kunststof. Folie wil echter nog wel. Lak kennen we vooral van de hoogglanskeukens.


Materiaal en afwerking keukenfronten. De keukendeurtjes folie laat soms los of laat scheuren zien, dus heb je vaak de vraag: kies je nu voor een gelakt deurtje of kunststof folie. Wat is nu beter en goedkoper? Je bespaart dus geld en je probleem is . Uitvoering keukenfrontjes met folie.


Keukenfronten met een dikke fineer laag . Deze zijn vaak bepalend voor het aanzicht van de keuken – net als inbouwapparatuur, werkblad en de opstelling van de keuken. Bij Superkeukens hebben wij een collectie fronten in diverse materialen en afwerkingen!

Zitten er nadelen aan een folie met lak overtrokken fronten tov gelakte fronten? Toen ik mijn keuken kocht, bijna jaar geleden, wist ik wat ik wilde, hoogglans wit gelakt. De verkoop van de hoogglans keukens stijgt en er worden zelf meer hoogglans keukens verkocht dan landelijke keukens en nostalgische keukens. Dit omdat hoogglans keukens strak, modern, chique en minimalistisch zijn. Ontvang gratis keukenbrochures met hoogglans keukens.


Toch hoef je niet per se een keuken van hoogglans : lak is er ook in andere varianten. Door uw houten frontjes te voorzien van een witte hoogglans lak gaat u ineens van een landelijke keuken naar een design keuken. Of misschien wilt u van een.


De folie wordt eerst vakkundig van de frontjes verwijder daarna worden deze voorbehandeld en vervolgens gespoten in de gewenste kleur. Acryl keukendeuren zijn eenvoudig schoon te maken. Een voordeel is dat je voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts