dinsdag 19 februari 2019

Lange multiplex platen

Triprime multiplex zijn platen met hele lange garantie en daarom worden ze ook wel garantieplaten genoemd. Ook weer verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, leveren wij Triprime met een 3grams lichtgrijze vochtbestendige coating. Deze coating is een vervanger voor grondverf.


De garantie op een Triprime . De multiplex platen van Doka worden in talrijke Doka-bekistingssystemen gebruikt. Door de grote bandbreedte – van DokaPly tot de Xlife- plaat.

De hoogwaardige Xlife- plaat reduceert de kosten door een lange levensduur, minder nabehandeling van het beton en eenvoudige reiniging. Het bijzonder sterke oppervlak met . Ook leverbaar in 60mu voorgegrond of voorzien van lakdraagfolie. Meranti multiplex MR en WBP dikte: 3. St St St Okou- me, Okou- me, CDX, Std Gegr. Populier , Berk, Beuk, Grenen. Oorspronkelijk wordt de benaming triplex enkel gebruikt voor platen met lagen en multiplex voor de platen met meer oneven lagen.


Platen en Panelen, Multiplex , tot mm, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

Gefineerd en garantie verlijmd multiplex. De Amsterdamsche Fijnhouthandel heeft verschillende soorten plaatmateriaal op voorraad. We zijn gespecialiseerd in gefineerd multiplex. De naam zegt het al garantieplaten zijn hoogwaardig geproduceerde platen met een lange garantie van tot wel jaar. Garantie platen zijn opgebouwd uit binnen fineren en dekfineer lagen.


Standbouw triplex wordt opgebouwd uit geselecteerde hardhout fineren. Construktieplaten zijn in de eerste plaats gemaakt op sterkte. De plaat is interieur verlijmd en door haar afmeting, dikte en structuur van het oppervlak uitermate geschikt voor het maken van standbouwwanden, -koven en andere gebogen interieurtoepassingen. Underlayment platen zijn bij uitstek geschikt als constructief plaatmateriaal.


Bekijk hier de diverse soorten constructief multiplex uit het assortiment. Bij dwarsfineer plaatmateriaal is de plaat buigbaar vanaf de zgn. Bij een langsfineer plaat is de plaat buigbaar vanaf de zgn.


Aangezien hout een ideale basis voor de constructie van wanden, vloeren, daken, plafonds of authentiek meubilair, biedt Bouwmaat u een breed assortiment aan houten plaatmateriaal. Onbehandelde en behandelde houtsoorten, enkelvoudige platen of meervoudige platen samengeperst tot één, buigbare en onbuigbare . Deze unieke methode is het gevolg van onze jarenlange ervaring op gebied van perstechniek en fineerverwerking. Plaat : Keuze uit Spaanplaat, MDF plaat , Blokplaat of Multiplex plaat in verschillende afmetingen en diktes.


Backing: Decospan raadt steeds aan om uw gefineerde plaat van een backing te voorzien.

Multiplex en triplex zijn plaatvormige composietmaterialen die opgebouwd zijn uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd worden. Met een garantie van 1 of jaar op de verlijming van de multiplex staan de producten garant voor een zeer lange levensduur. Bruynzeel biedt u oplossingen aan voor gevelbekleding met een . Multiplex platen behoren tot de hoofdproducten bij Woodtex: groot aanbod en sterke prijzen.


Een multiplex is een houten plaat. Ze is opgebouwd uit een oneven aantal dunne lagen hout, die kruiselings op elkaar zijn gelijmd. Wanneer er slechts drie lagen zijn worden ze vaak Triplex Platen genoemd. Multiplex heeft vele voordelen: het is een lichte, maar sterke plaat , waardoor u er gemakkelijker en sneller mee kunt werken dan met vele andere materialen. Multiplex wordt voor zowel constructieve als decoratieve toepassingen gebruikt.


Het materiaal heeft een vlak oppervlak, trekt nauwelijks krom en heeft een zeer lange. De platen zijn aan de lange zijden voorzien van groef en messing( ook leveren we deze platen met rechte kanten-SQ). De fins vuren multiplex dient als beter alternatief voor het Amerikaans underlayment.


In verband met minder spanning zijn dit vlakkere platen waardoor ze zich gemakkelijker verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts