dinsdag 26 maart 2019

Glaslat binnendeur

Het glas zit opgesloten in de deur met aan een kant glas latjes. De ruimte tussen de deur en de glaslatten zit na het (zwart) schilderen vol en dicht met verf. Eerst heb ik met een stanleymes de naden tussen de deur en de glaslatten ingesneden. Hierdoor zullen er geen stukjes verf afspringen als je de glaslatten er uit haalt. Design met pure eenvoud.


Deze glazen binnendeur bestaat uit vier gelijkmatige vlakken, waarbij het bovenste vlak bestaat uit glas en de onderste drie uit dieper liggende panelen.

Voorzien van vlakliggende glaslatten. Indien u voldoende sponningdiepte hebt zodat de glaslatten niet buiten de sponning steken kunt zowel in de sponning als op de glaslat pee-band gebruiken. Afkitten met acrylaatkit is voor binnendeur -glaswerk voldoende. Gebruik ivm goed schoonmaken van de ruit een acrylaatkit exterieur. Een goede keuze, want deuren met glas zorgen voor een schitterend nieuw effect in uw interieur.


Glas plaatsen in een binnendeur. Van blank glas tot gekleurd glas-in-lood: elke soort binnendeur met glas heeft haar eigen karakter. Sommige modellen zijn reeds voorzien van fabrieksmatig voorgemonteerd glas waarbij geen glaslatten meer zichtbaar zijn, .

De deur wordt horizontaal geplaatst op een paar houten bokken (hierbij wordt er beschermend materiaal (een deken o.i.d.) op de bokken geleg om beschadiging van de deur te voorkomen). Met een scherpe beitel wordt rustig de glaslat losgemaakt. De kleine naaldjes die . Nero Legno Industrieel is de trend van het moment. Sense Moderne binnendeuren zonder glaslatten , met brede robuuste stijlen en blank of mat . Wil je glas in een kozijn of binnendeur vastzetten?


Ga dan voor glaslat hardhout wit gegrond 17x18mm 270cm. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat de lat van glas is, is de glaslat gemaakt van hout. Hardhout staat bekend om zijn sterkte, lange levensduur en onderhoudsvrijheid. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De glaslat is goed verstek te zagen. Bevestig de houten lijst met koploze spijkertjes, nietjes of montagekit.


Voor gebruik binnen in huis. Deze afgelakte Svedex stijldeuren uit de front collectie zijn nu ook verkrijgbaar met zwarte glaslatten. Om scheurvorming te voorkomen is voorboren (niet soevereinen) aan te raden.

Te leveren in diverse maten. Onze glaslatten zijn kwalitatief hoogwaardig en worden. Glaslatten worden standaard 2x wit gegrond geleverd!


Bent u op zoek naar een stalen binnendeur , een stalen wand met glas of stalen schuifdeuren? Van Ee Metaal helpt u graag verder. Stalen deuren zorgen voor openheid en ruimte. In uw woning, maar ook in uw bedrijfspand.


Wij leveren maatwerk, helemaal naar uw wensen. We hebben ervaring met: stalen taatsdeuren . Binnendeuren van Skantrae zijn deuren met karakter en bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Maak uw binnendeur (en) af met stijlvolle deurac. Bij de meeste glasopeningen heeft u ook nog de keuze uit verschillende typen glaslatten. Hieronder vindt u een overzicht van de glaslatten , die door REINAERDT Deuren bv geleverd kunnen worden.


Glasopeningen worden altijd met een radius gefrees machinaal kunnen we geen “rechte hoek” produceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts