donderdag 28 maart 2019

Schutting op maat maken

Schuttingpalen en -planken kun je zelf maken , maar het is gemakkelijker om kant -en-klare tuinschermen te gebruiken. Je vindt altijd een tuinschutting die bij je stijl past. In dit stappenplan zie je hoe je een schutting plaatst met de palen in beton.


De voordelen van horizontale planken. Een schutting of tuinscherm geeft privacy en kan heel decoratief zijn.

Spring naar Houten schuttingen op maat door erkende timmermannen - Wanneer u besluit om houten schuttingen te laten maken door de Schuttingen Expert worden deze schuttingen gemaakt door erkende timmermannen in onze eigen werkplaats. GAMMA legt in deze video uit hoe. Door onze ruime ervaring met houten schuttingen kunnen we . Wat meer privacy in je tuin? Plaats een schutting in je tuin! Bekijk de video en het stappenplan van KARWEI en leer hoe je zelf een schutting plaatst.


Monteer vervolgens de steunen aan de zijkant van de tuinpalen. Daarna kun je de schutting plaatsen.

Ieder tuinscherm dient in het midden van de tuinpaal gemonteerd te worden. Meestal is het zo dat de laatste schutting niet geheel tussen de laatste twee tuinpalen past. Maak deze dan op maat door een stuk af te zagen. Elegant Wood verzorgt voor u zowel het vervaardigen als het monteren van een schutting op maat.


Heeft u speciale wensen met betrekking tot het maken of monteren van een schutting op maat voor uw tuin dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier maar u kunt . Bij een schutting plaatsen is het is handig om per schuttingdeel te werken: dus eerst twee palen neerzetten, het scherm er tussen plaatsen en vervolgens de volgende paal plaatsen enz. Voor het laatste stuk is het handig om de zaag bij de hand te hebben, zodat dit eventueel op maat. Bekijk hier een eenvoudig stappenplan hoe je een schutting kunt plaatsen.


Het kan zijn dat je niet precies uitkomt met de laatste schutting , maar dan kun je hem op maat maken. Zit u ook het liefst tot het laatste zonnestraaltje in uw tuin te genieten? U kunt natuurlijk pas echt genieten wanneer u wat privacy heeft en uw buren niet in uw tuin kunnen kijken. Deze privacy kunt u creëren door een maatwerk schutting of tuinafscheiding te laten plaatsen. Wij plaatsen niet alleen . Voor de stevigheid en om scharen te voorkomen, plaats je twee tussenplanken onder een hoek van 45°.


De palen van de poort worden op dezelfde manier geplaatst als . Composiet schuttingen zijn ideaal.

De Euro schutting is gemaakt van composiet en bevat dezelfde sterke eigenschappen als onze composiet vlonderplanken. Zo zijn standaard tuinschermen niet hoger dan 180cm en kom je nagenoeg nooit helemaal uit met de gewenste lengte van de schutting. Douglas schutting op maat ? Twente Wood is specialist op het gebied van schuttingen. Er zijn verschillende onderdelen waarmee u een schutting kunt plaatsen: tuinschermen, losse schuttingplanken of een trellisscherm. Kies uit de combinaties Rock Grey met aluminium veren of uit een geheel antraciete variant.


Combineer naar keuze met de aluminium kleur palen of de zwart gepoedercoate palen. Uiteraard zijn de complete poorten en . Wil je je geen zorgen meer maken als je kinderen zich uitleven op het terras en daarbij iets te veel lawaai maken ? Of wil je gewoon een gezellig leeshoekje creëren en de drukte van alledag even ontsnappen? Zelf uw schutting plaatsen of het werk aan een vakman overlaten? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.


In onze webshop kunt u alle producten vinden die u nodig heeft om zelf uw schutting te plaatsen. Ontvangt u eerst liever een offerte op maat , dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts