dinsdag 19 maart 2019

White wash action hoe gebruiken

Al tijden was ik benieuwd naar de Greywash van Action ! Ik probeerde hem uit en legde het vast op. In deze video vertel ik je hoe je eenwhite wash kunt aanbrengen. Meubels verven met White Wash en hoe je White Wash moet aanbrengen.


Wat je doet je koopt een bakje bij de Action en mengt de verf met water.

Als het ruw hout of steigerhout is gebruiken wij een kwast het liefst een blokkwast of behangkwast. Hoe het potje eruit ziet. Ze hebben ook whitewash , maar voor op mijn nieuwe kamer vond ik . Meubels met een kunststof fineer laagje zijn in principe niet geschikt, maar als je grondverf zou gebruiken kun je het in ieder geval wel verven. Tip: Bij de Action in bijv.


Venlo of Blerick kun je krijtverf ( gesso) kopen, deze men gebruikt voor het aanbrengen op schilderdoeken om een . Zelf white wash meubelen of vloeren maken?

Het kan met dit handige Stappenplan van KARWEI. Het beste white wash -effect krijg je met onbehandeld hout. Dit schreef Schanulleke Ik ben van plan om mijn tafel te schuren en met white wash te doen. Heeft iemand hier ervaring mee en of tips en trucs? En welke verf is het beste om te gebruiken.


Bekijk online het product Whitewash verf vintage look Voor buiten en binnen. Bekijk dit product en meer Verf-producten op Action. Whitewash is een techniek om houten meubels, vloeren of accessoires een mooie gebleekte uitstraling te geven. Breng de wax aan met een doek of.


Het is in diverse tinten verkrijgbaar, maar voor een whitewash effect gebruiken we de witte verniswas. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken. Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White. Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder . Wij krijgen regelmatig vragen over het werken met krijtverf.


Krijtverf aanbrengen is echt niet moeilijk.

Ook dan maar even voor alle vrouwen die van klussen houden of hun mannen aan het werk willen zetten. We hebben geen bouwmarkt meer nodig , wij hebben gewoon Action. Deze Greywash en Whitewash. Dat betekent dat eventuele aanwezige vernis of andere dichte lagen (lak) verwijderd moeten worden met een schuurmachine. Wil je wat meer glans in je whitewash ? Tijdens het uitsmeren met de spons, moet je zoveel mogelijk water wegvegen, zodat alleen het in het hout getrokken deel overblijft.


Hieronder leggen we uit hoe u het beste de grenenhouten vloer behandelt om een greywash of whitewash uitstraling te bereiken. Smeer de wasolie uit over het. Kant en klare whitewash gekocht van cetabever, en, zoals ons was verteld in de bouwmarkt, met een sponsje aangebracht op het kastje.


Zij kunnen je precies vertellen hoe je het moet voorbereiden en welke producten en technieken je moet gebruiken. Maar wat een drama, het. Ik heb onbehandelde lariks vloerdelen gekocht. Het lijkt mij mooi om deze een white wash effect te geven. Bij de action is White Wash te koop voor meubels en wanden.


Zou dit ook voor de vloer gebruikt kunnen worden? Wie heeft ervaring met de white wash van de action ? Ook hier kun je later wat plekken schuren die je het afgesleten effect wilt geven. Kast licht geschuur ontvet en in één laag witte grondverf ( Action ) gezet. Gebruik hieronder ook eerst een laag grondverf. Door middel van een grey wash kan jij je houten meubels een vintage uitstraling geven waar velen jaloers op zullen zijn.


Ontdek dan hieronder hoe jij je eigen grey wash kunt maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts