dinsdag 12 maart 2019

Kunststof glaslatten plaatsen

Hier een voorbeeld met platte opdeklatten tbv. Het vervangen van een verrotte glaslat. Makkelijker dan je denkt. Neem wel de tijd en gebruik goede. Heb je altijd al willen weten hoe je de ruiten van je woning vastzitten?


Glaszetter Direct helpt je hier graag bij.

Glas is een relatief zwaar goedje wat niet zomaar moet omvallen. Daarom is het belangrijk dat het glas in een woning goed vastzit. Een glaslat is een lat gemaakt van hout, aluminium of kunststof om uw raam vast.


Ik probeer (preventief) het kunststof onderschot uit onze achterdeur te halen, zonder het te beschadigen. Ik wil nl een katenluikje plaatsen maar wil daarbij. Hoe paneel verwijderen kunststof deur?


We maken onderscheid bij houten glaslatten in de . Wanneer bovenstaande is gebeurd is het de beurt aan de glaslatten. Dit vergt enige gewenning, maar eenmaal je het onder de knie hebt is het niet zo moeilijk.

We beginnen door de korte glaslatten als eerste te plaatsen gevolgd door de lange. Vervolgens steek je de punt van de glaslat in het kozijn en schuif deze volledig . Handleiding-montage met en zonder stelkozijn,-maatvoering,-barrierevrije deurdrempels,- afstelling deurscharnier,-loshalen glaslat. Plaatsen glaslatten kunststof kozijnen. Begin met de kortste glaslatten en plaats deze met de hoeken van de glaslat in de hoeken van het kozijnprofiel en sla aansluitend de glaslat met een kunststof hamer vanuit het midden van de glaslat vast in de richting van de hoek van het kozijn. GLAS PLAATSEN IN KUNSTSTOF KOZIJN.


Steunblokjes 30x5x1plaatsen , zoals aangegeven op tekening hieronder. Dichtingen en glaslatten vochting maken voor makkelijke montage. Horizontaal verstelling.


Laat dan kunststof kozijnen monteren door onze vakmensen. Glaslatten ( met vast rubber) monteren. Bereken uw prijs direct. Door het laten plaatsen van dit hoogwaardige type raamwerk bespaart u op verschillende terreinen.


Zo heeft u minder energie. Op een vakkundige wijze worden eerst de glaslatten en het oude glas verwijderd. Kunststof kozijnen vervangen zorgt voor een mooier en energiezuiniger huis, meer veiligheid en meerwaarde.


Bij de aankoop van een woning zijn kozijnen vaak één van de zaken die absoluut vervangen moeten worden. Zeker wanneer het een oudere woning betreft knapt je huis hier echt enorm van op.

Glas plaatsen in vaste delen van het kozijn met eventueel ventilatieroosters(Let op het schoonmaken van glaslatten en sponning) . De glaslatten terug plaatsen moet u even door krijgen,het is een handigheidje maar niet moeilijk. Begin door de korte glaslatten als eerste te plaatsen gevolgd door de langste. U begint door de punt van de glaslat in het kozijn te schuiven en volledig door te duwen richting de hoek van het kozijn, let er op dat de lat correct in . De eerste generatie kunststof kozijnen was gemaakt voor enkel glas. Kozijn en glaslatten passen in elkaar met het zogenoemde kliksysteem.


Hier gelden dezelfde eisen als gesteld aan deuren. Zo moeten ook de ramen uit stevig materiaal bestaan. Deze uit kunststof (PVC) zijn best verstevigd met gegalvaniseerd staal.


Een verankering ter hoogte van elk hang- of sluitpunt, plus een bijkomende verankering bovenaan bij ramen breder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts