dinsdag 28 oktober 2014

Babygym hout gehaakt

Wat zijn ze prachtig deze houten boxspanners. Je kindje kan er heerlijk onder spelen. Door de bewegende elementen en het verwerkte belletje wordt de . Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare baby gym ! Gehaakte baby rammelaar met Bijtring houten.


De gehaakte wereld van, van Tes.

Omdat alles met de hand gehaakt is, is elk product uniek! De slofjes zijn er in maat S (8cm) M (10cm) en L (12cm). Koop of Verkoop babygym hout op Marktplaats. Unieke handgemaakte houten babygym met gehaakte figuurtjes.


Houten babygym volledig met de hand gemaakt. Kraamcadeau, babyshower. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. De figuurtjes zijn voorzien van rammelkralen of . Met liefde gemaakt, met 4.

Ook super leuk als kraamcadeau. De babygyms en boxhangers worden door Kiddi gemaakt . Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Laten we aan de slag gaan! Wij verzenden de producten die op voorraad zijn binnen 1-werkdagen.


Veilig en een eyecatcher voor in huis. Wanneer je hem op een en ruwe ondergrond zet zoals een box- of. Rammelaar wolk gemĂȘleerd licht grijs. Het wolkje is gemaakt van 1 wolvilt. De houten bijtring is van onbehandeld hout.


Daar kan het kindje heerlijk op sabbelen bij doorkomende tandjes. Grootte, ongeveer cm. Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft prachtige items van bv Franck en Fischer in de collectie. Een shop vol met Hippe en Unieke babygyms, boxhangers en nog veel meer leuks, die naar elke wens en smaak zijn samen te stellen.


Neem ook eens een kijkje bij de kralen, koord en DIY producten! Genoeg keus om zelf aan de slag te gaan. Babygym wit gecoat staal en hout. Trekdier gehaakt hert op wielen.

Gezien elke bestelling maatwerk is en speciaal voor u. Vega activiteiten speeltje stripe. Stijlvolle houten babygym berk. Vrolijke en hippe babykleding voor de allerkleinsten. Ook ( handgemaakte) accessoires en verrassingsboxen verkrijgbaar.


Sebra - Trekspeeltje gehaakte olifant - grijs. DAGEN Stoere handgemaakte babygym met gehaakte hangers. Te gekke handgemaakte duurzame babygym. Activiteiten speeltje anders de aap. De beschikbare kleuren zijn oker, foggymint, grijs en peach.


Wil je liever een blanke houten babygym dan kan dit natuurlijk ook. De kleur van de speeltjes kun je zelf kiezen, . Zet de babygym in de box of op een kleedje zodat je kindje zich heerlijk kan vermaken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts