donderdag 30 oktober 2014

Stoere landelijke salontafel

Deze prachtige landelijke salontafel heeft onder de tafel niches en een handige rieten mand. Het tafelblad is geschaafd en geborstel waardoor er een mooie . Super stoere sobere salontafel kloostertafel model. Kan op vele manieren gebruiken. Bv bijzettafel muurtafel enz enz .

Salontafel , origineel, handgemaakt, bestaat geen tweede van. De poten zijn van staal, kunnen evt geverfd worden. Stoere landelijke salontafel (boomstam tafel).


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Bekijk ideeĆ«n over - stoer landelijke salontafel op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


Pure, landelijke , robuuste salontafels.

Ontdek onze uitgebreide collectie landelijke bijzet en salontafels met een stoere en rustieke uitstraling. Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen, . See more ideas about Home ideas, Centre and Living room ideas. Landelijke salontafels : stoer. Een mooie variant voor . De kleur van het tafelblad heeft een verweerde uitstraling. Van oude landelijke eettafels met een doorleefd houten blad en brocante salontafels tot stoere slagerstafels en industriĆ«le ijzeren blikvangers!


Past prachtig in een landelijke inrichting. In verschillende afmetingen . De salontafel is behandeld met een bruine antiek was. Zet ze bij elkaar of zet ze aan weerszijden van de bank. De grote tafel heeft een . Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone.


Het blad is van hout, onbehandeld. Het onderstel is antraciet van kleur. Bekijk hier ons aanbod van salontafels iniverse uitvoeringen: landelijke.

Kortom zorgt ons wisselende aanbod van ambachtelijk gemaakte landelijke tafels, landelijke buffetkasten, gecapitonneerde stoelen en stoere landelijke. Vele aanbiedingen bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts