maandag 27 oktober 2014

Tierrafino t paint

De T staat voor textuur, ofwel structuur. Door de leem is speciaal geselecteerd zand gemeng waardoor een korrelige structuur ontstaat. Wanden en plafonds die behandeld zijn met T-paint leem verf zien er levendig en sprankelend uit, want kleur en . Leem creëert sfeer en kleur, en een zeer gezonde, bio - ecologische, woon - werkomgeving met leembouw.


Leem heeft een aantal bijzonder prettige en unieke eigenschappen.

Leem bestaat voor de helft uit zuurstof en voor tot uit silicium. Vooral dit mineraal bezorgt leem zijn unieke warmte- en vochtregulerende . Samenstelling: Diverse soorten klei en zan natuurlijke binder. Verpakking: kg en 1kg emmers.


In de meeste gevallen is één laag voldoende. Het verbruik ligt hoger . Door de grofheid van de verf merk je onmiddellijk dat de nagalm in de woning sterk . Schakel ondertiteling aan in en stel in op Nederlands om de uitleg te kunnen zien.

Direct uit voorraad leverbaar. Kleuren zijn onderling te mengen. Creëer een rustige sfeer en een levendige structuur. Natuurlijke kleuren komen naar voren in zanden en leempoeders.


The T stands for texture. Walls and ceilings treated with T-Paint are lively and sparkle, because the colour and sparkle of the sand are clearly visible. Een leemstruktuurverf voor het interieur die de kleur en sprankeling van het speciale zand toont.


Rustieke effecten door de natuurlijke kleuren en het temperen van . Als leem- stucco's zijn er basisleem (de Base), leemfinish, Duro ( een fijne leemfinish) en Listro (een glans stuc). Als natuurverven zijn er de I- Paint (gladde verf) en de T- Paint (structuurverf). Tierrafino heeft in haar collectie een diversiteit aan leemproducten. Hout, Decoratie-interieur. Maker van milieuvriendelijke stucco's, verven en andere producten van leem en Tadelakt voor binnen en buiten.


Deze verf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur. Paint is een van de weinige échte leemverven op de Belgische markt. De sfeervolle aardetinten kunnen onderling gemengd worden of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts