woensdag 29 oktober 2014

Trapleuning bochtstuk

Om uw trapleuning aan elkaar te verbinden kunt u gebruik maken van dit bochtstuk voor omega trapleuningen. Geeft uw trap een mooie uitstraling. Eiken graden bocht rond 40. Referentie: eiken leuning.


Hoeveelheid: Dit product wordt niet los verkocht.

Klik_hier_voor_de_video Benelux Woodproducts maakt ook leuningen op uw gewenste maat. Staat uw houtsoort er niet bij of zoekt u een afwijkende maatvoering of bewerking zoals sponningen (ook mogelijk in ronde houten Leuningen) mail ons dan voor een scherpe offerte. RVS Bocht ron graden: Een prachtige ronde RVS bocht om uw RVS trapleuning mooi in een geheel door te laten lopen in een rechte hoek van graden. Lengtes verkrijgbaar vanaf 8mm.


Kopsezijde voorzien van. Enkele of Dubbele Bocht. Trapleuning van RVS, trapleuning van hout of een trapleuning aluminium?


Kijk online of kom langs bij KARWEI voor de mooiste trapleuningen en steunen!

Met de INOX bocht graden - HOUT, 3INOX geborsteld afgewerkt, kunt u een prachtige doorlopende houten trapleuning realiseren in een rechte hoek van graden. Naast de praktische toepasbaarheid van deze INOX gradenbocht ( speciaal geschikt voor onze trapleuningen van hout), realiseert het ook een mooi. Je kunt aan de vorm van de trapboom (zijkant) zien dat leuningen dus meestal een enkele bocht hebben of een dubbele bocht. De rechte steektrap heeft een rechte en niet buigbare leuning nodig. De een-kwart trap onder.


Deze trap heeft voor onder een korte gebogen trapleuning nodig . De trapleuning ondersteunt u. Een eventuele tweede trapleuning geeft u nog meer zekerheid. Nooit meer twijfel over de juiste trapleuning ! Bereken in stappen eenvoudig de juiste bocht ! Willem Koopman Houttechniek is niet alleen het adres voor trappen, maar wij zijn als bedrijf ook erg thuis in ambachtelijke werkstukken. Het maken van een eindkrul voor een leuningbocht bij trappen is een van onze specialiteiten. Smederij en Metaalconstructie. Massief stalen trapleuning.


Mocht u meerdere led leuningen in een trappenhuis willen monteren, besteld u dan de flex- bocht. De flex- bocht zorgt er namelijk voor dat de leuningen netjes worden gekoppeld en het .

Ze zorgen voor een nette afwerking en door het ruime aanbod heeft u genoeg keuze. Weg eindpaal, weg spijlen of balusters, en weg trapleuning. Soms is er nog een oude. Of met een bocht of wrong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts