dinsdag 28 oktober 2014

Keter opbergbox

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De Borneo opbergbox is met zijn moderne wicker design zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het volume van 4liter kun je met gemak je. Op zoek naar een opbergbox voor je tuin?


Deze Rockwood opbergbox van Keter is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een hout uitstraling.

Dankzij de deksel met gasveren gaat de box automatisch open. Het duurzame materiaal waarvan de box gemaakt is, heeft een . Keter opbergbox Sherwood is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een grijze kleur. Shop deze handige opbergbox bij Leen Bakker!


De Rockwood box is een van de grootste opbergboxen in het Keter assortiment. De opbergbox heeft een volume van 5liter. Door dit grote volume is de Rockwood Box de perfecte opbergbox voor uw loungekussens of andere tuinbenodigdheden.

Naast een opbergbox is dit item ook te gebruiken als bankje. Zoek jij een opbergbox store it out midi voor in de tuin? De keter opbergbox is een kunststof berging met twee deuren en een deksel. De multifunctionele opbergbox is een handige box voor bij het opbergen van uw tuinkussens, tuingereedschap, containers en andere dingen uit de tuin. Hierboven heeft u het verschil kunnen lezen tussen Keter en Biohort.


Nu is het de vraag: waar gaat u voor? Wilt u graag een tuinkussenbox in de buitenlucht plaatsen? Dan raden wij aan te kiezen voor de Biohort opbergbox.


Heeft u een overkapping of heeft u in bijvoorbeeld de garage ruimte voor een opbergbox voor . De mooiste tuinen zijn niet altijd de duurste. Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin met een zwembad of vijver. Met wel honderdduizend zoekertjes voor tuingereedschap, . Je kunt tevens op het deksel met volwassenen gemakkelijk plaatsnemen waardoor je veel ruimte bespaart. Ben je op zoek naar een goede opbergbox?


Bijvoorbeeld voor het opbergen van je lounge kussens of buiten speelgoed van de kinderen?

Daarnaast zijn er dit jaar een aantal leuke tuinbankjes en een loungebank in het assortiment opgenomen. Bekijk alle opbergboxen van Keter bij Tuinmeubelland en bestel direct online. Dankzij het verstevigde deksel, kan je de antracietgrijze Keter kussenbox Rockwood ook gebruiken als zitbank. Geschikt voor opbergen van bijvoorbeeld tuinkussens, speelgoe gereedschap en overige tuinsccessoires. Houdt uw opgeborgen spullen in uitstekende staat door ze droog en geventileerd te houden.


Automatisch openingsmechanisme maakt openen en sluiten eenvoudig. Kan tevens gebruikt worden als bankje voor. Met een inhoud van 8liter is de opbergbox Store it out MIDI van Keter geschikt voor speelgoe tuingereedschap of zelfs een barbecue.


Koop nu en betaal pas over dagen! Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts