vrijdag 31 oktober 2014

Keezenspel spelregels

Algemeen: Mag je met je maat overleggen tijdens het spel? Keezen spelregels kunt u hier terug vinden. Nee, dat is niet toegestaan tijdens het spel. Het doel van het spel is om samen met je partner zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuishonk . Tijdens het NK keezen wordt gespeeld op een Keezbord.


Dit bord is ontworpen zodat de leukste tactieken en spelervaring kan worden verzekerd.

Een bord en kaartspel in één, is dat wat? Hier vind je nuttige informatie over de spelregels van het keezen. Ook staan hier antwoorden op veelgestelde vragen over de online spelregels.


Een speler schudt en deelt de kaarten zonder jokers. Ieder speler krijgt de eerste ronde kaarten per . Speelwijze: Je speelt het spel in tweetallen. Ieder kiest een eigen kleur om mee te spelen.


Dit is een video-instructie van het spel Keezen.

Te vinden op de -pagina van de Sport- en. Spring naar Spelregels - Spelregels. Hierbij wordt gebruikgemaakt van . Het is de bedoeling om met je partner alle pionnen in de juiste positie te krijgen.


Wanneer er een pion op zijn . De spelregels zijn iets anders waardoor er nieuwe elementen in het spel zitten. Verkrijgbaar in kunststof. A: Het is een variant op het bekende Keezbor met andere spelregels en kleur verdeling. Gaat sneller dan het origineel en is ook erg leuk, wel voor de . KRUIZKEEZEN is de nieuwe dimensie op het populaire bordspel Keezen. Dank voor het spelen van Oud Hollands Keezenspel ! We hopen dat je van het spel . Speel het spel individueel of in . Maar toch zit er zoveel in het spel dat het tot het laatste moment spannend blijft welk koppel er . Heldere uitleg spel regels.


Met dit Keezbord kun je met vier personen Keezen. Hoewel de spelregels , gelijk dat bij veel andere populaire spelen die al . O_ De kaarten zijn je dobbelsteen zeg maar.

Inclusief spelregels in NL, F, GB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts