donderdag 30 oktober 2014

Zwarte strepen in beeld tv

De strepen zijn vooral zichtbaar wanneer het beeld roo groen of blauw. Ging er wel een beetje van uit wanneer je zoveel geld voor een tv betaalt, dat deze wel langer als jaar mee gaat zonder extra kosten. Meer resultaten van gathering.


Er is een onverwachte fout opgetreden. Samsung LED tv te kopen. Blokken of strepen in beeld ?

Kijk op deze pagina hoe u dit probleem oplost. Situatie: Verticale of horizontale strepen doen zich voor op het scherm. Druk op de “Menu” knop op de afstandsbediening. Ongeveer vier maanden geleden heb ik na uitgebreid onderzoek een keuze gemaakt voor een Philips televisie. Enkele weken geleden werden er zwarte strepen zichtbaar in het beeld.


Na contact met de Philips servicedesk bleek dat er een update nodig was. De servicedesk heeft daarop een USB-stick . Gaat je tv ineens op zwart ?

Dan is er vaak nog wel wat te redden. Zit er een streep in het beeld of een ster in het scherm? Dat is veel vervelender.


Het scherm is het duurste onderdeel van de televisie en kost soms tot van de nieuwprijs. Is het beeld of geluid vertraagd? Deze en andere problemen zijn . Twee zwarte strepen in je beeld zei je? Sinds enige tijd heb ik last van zwarte horizontale strepen op het bovenste gedeelte (pakweg de bovenste cm)van mijn scherm. In plaats van strepen heb ik soms ook last van vervormd beeld ,of kleurverschil.


Soms verdwijnen de problemen even, maar na verloop van . Blij als een kind kon ik eindelijk genieten van de pracht welke OL. Standaard Re: dun zwart lijntje op ons LCD TV -scherm. Ik had onlangs een gele verticale lijn in beeld. Half uurtje binnen : scherm element eruit, nieuw scherm erin.


Naar het schijnt is dat scherm niet meer te repareren. Ik heb de laatste tijd last van groene strepen door het beeld als ik HD opnames of uitzendingen kijk. Het zijn groene strepen van pixel hoog en over.

Je tv hoort het gewoon te doen en je zit er dan ook niet op te wachten dat je beeld plotseling blokken laat zien. Helaas komt het soms voor. Wij voegen steeds meer HD-zenders aan ons tv -pakket toe. Hier lees je hoe dit kan.


Voor digitale tv gebruiken we frequenties van 1MHz tot 8MHz. Het nadeel hiervan is dat veel . Er komen na enige tijd aanstaan zwarte strepen in beeld en daarna gaat het beeld vnl. Soms blijft het beeld van de tv -gids ook hangen. In dat strepenbeeld is alles dubbel te zien. Dus: het logo van de omroep in de strepen en ook eronder in de doorzichtige balk.


Rechts de van de zender en eronder weer de twee in de transparante balk. Daardoorheen piept het tv beeld , maar het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts