woensdag 29 oktober 2014

Immo sint idesbald

Een immokantoor waar u voor vakantieverhuur, jaarverhuur en aan- en verkoop van vastgoed terecht kan. Louer ou acheter un bien immobilier à Saint-Idesbald. Vastgoed in Sint Idesbald een zonnige plaats aan de Belgische kust.


Villa, huis , woning of appartement kopen? Door de jaren heen groeiden we uit tot een referentie in vastgoed aan de Belgische kust.

Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. VAKANTIEVERHUUR, VERKOOP, VERHUUR OP LANGE TERMIJN EN BEHEER. U wil een opbrengsteigendom kopen? Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen. Het appartement bestaat u… € 275.


Confederatie van Immobiliënberoepen van België Lid CIB:Kust. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.

SINT - IDESBALD - Residentie De Duinheren is een nieuwbouwresidentie in villastijl en ideaal als vaste bewoning, een mooie zicht op de villawijk en de ideale ligging op wandelafstand van zee en dicht bij het openbaar vervoer zijn extra troeven. Het verenigen van de traditionele bouwstijl met hedendaagse materialen en . Helaas, dit pand is verkocht. Appartement Te koop in De Panne.


Er is een vlotte verbinding langs de kust met de. Vastgoed kopen of huren in Oostduinkerke, wonen bij zee, stran dijk, duinen. Weekverhuur, maandverhuur.


Een villa in de duinen, een appartement met zicht op zee, uw woonwens en huurwens staat vast in ons overzicht vastgoed te koop of te huur. De appartementen liggen op wandelafstand van het centrum van Sint Idesbald : een walhalla voor fijnproevers ! De ligging - op enkele passen van het strand - in combinatie met een maximaal wooncomfort zorgen ervoor dat u hier tot rust komt. Dit appartement van 135m² omvat een inkomhal met vestiaire en apart toilet, leefruimte met geïntegreerde keuken, groot terras (97m²), slaapkamers, badkamers, berging. Immogroup -S, Uw immo partner Nieuwpoort.


Immo La Terrasse op luxevastgoed. Ontdek hier of tijdens van onze launchdagen ons aanbod. Sint - Idesbald - 93m², 18m² terras : prijsverlaging.

Agence Notredame heeft vast en zeker wat u zoekt om te kopen of te huren aan de Belgische kust. U vindt ons centraal gelegen kantoor op de Leopold I Esplanade van De Panne met voldoende parkeerruimte voor het kantoor. U kunt op onze uiterst vakkundige begeleiding . Dit project op mensenmaat ademt een aangename en gemoedelijke manier van leven in deze aantrekkelijke Belgisch badplaats. Heating canons to make it able placing our Pur.


Na weken werkverlet eindelijk de chappewerken. Eindelijk is de wind gaan . Uw vastgoedmakelaar aan de kust. Investeer nu in erkende assistentiewoningen aan zee.


Interessant dankzij groeiende vraag, fiscaal voordeel, vlotte verhuur, …. Klik en ontdek nog meer redenen. Agence Van Maldeghenieuwe projecten in Sint Idesbald. Is wettelijk samenwonen de “light” versie van trouwen? Wij hebben geen blaadje papier nodig om te tonen dat we van elkaar houden”. Iedereen kent wel iemand die ooit deze zin in de mond genomen heeft.


Waarom trouwen als je wettelijk kan samenwonen? Dat is toch praktisch hetzelfde? POC Partners - Johan De Vos. Koksijde, Provincie West-Vlaanderen.


Gemoderniseerd appartement met frontaal zeezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts