maandag 29 oktober 2018

Glazen balustrade detail

Combineer slanke vormgeving met optimale veiligheid. Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. Op zoek naar een glazen balustrade , balkonhekwerk met RVS balusters of ( wand)leuning? In het assortiment van Q-railing vindt u alles voor premium kwaliteit, de snelste montage en het veiligste eindresultaat.


Storax transparante glazen balustrades. Keuze uit een compleet programma systemen.

Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Uitleg over onze verschillende soorten glazen balustrades met ingeklemd glas. Voor de montage van een glas balustrade kiest u voor profielen van UNIQ. Doordacht en gepatenteerd inklemsyteem.


Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. U bent op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten ? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Bouwkundige en ontwerpdetails in pdf en dwg per producttype zijn beschikbaar op de website, ook op aanvraag mogelijk.

Opzoek naar een mooie glazen balustrade systeem voor uw interieur of exterieur ? Martens Glas Design biedt een groot gamma systemen aan waar u uit kan kiezen. Die zowel esthetisch zijn als voldoen aan alle veiligheidsnormen. Balustrades volledig in glas met een geraffineerd bevestigingssysteem, in de hoogte regelbaar. Sober en strak design voor meer daglicht en transparantie. Alleen het glas is zichtbaar – en daar doen wij geen concessies!


Hetgeen als een bescherming tegen doorvallen bij de leuning begint , verbindt de . Vind de fabrikant Glazen Balustrade Detail van hoge kwaliteit Glazen Balustrade Detail , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Vind de fabrikant Frameloze Glazen Balustrade Detail van hoge kwaliteit Frameloze Glazen Balustrade Detail , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Bij een akkoord kan er een afspraak bij u thuis gemaakt worden en details worden doorgenomen.


Omschrijving: volledig glazen balustrade voorzien van ronde rvs handrailing en rvs afdekkap. CE gemerkte balustrades uit aluminium, staal en glas. Voor de architecten en bouwprofessionelen staan wij ter beschikking met advies op gebied van bouwaansluitingen, bestekbeschrijvingen en detail tekeningen.


De montage van een glazen balustrade kan enkel in beton of staal om de nodige stabiliteit te verzekeren. Wij gaan steeds zeer zorgvuldig te werk: hoe eerder wij in het proces betrokken zijn, hoe meer oplossingen wij kunnen aanreiken! Glazen balustraden zijn echter nog steeds een uitdaging voor ontwerpers, architecten en ingenieurs op dat gebied - en dan hebben we het nog niet eens over de constructie en. De glazen balustrade wordt in een verzonken in de.


Door te korte busjes in de metalen verbindingen onderaan, klapt de hele balustrade om tijdens de test.

Helaas is het beeld wat onscherp, maar interessant genoeg om te tonen. Detailfoto van de bevestiging van een glazen balus- trade na de slingertest. Volglazen balustrades éénzijdig ingeklemd. De smk design glazenbalustrade systemen kennen twee toepassingen namelijk voor de pivaat en. Design Balustrade volglazen balutrade éénzijdig ingeklemd kN.


Voor elke situatie wordt er een toepasbaar detail getekend en door berekend. Stairs interior architecture Clever handrail solution Scale interni architettura dettaglio corrimano. Architecture Details Interior ArchitectureInterior DesignStair HandrailMetal HandrailsSteel Balustrade Interior StairsHome StairsStair Detail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts