maandag 22 oktober 2018

Speelhuisje met veranda

In een houten speelhuisje wanen kinderen zich helemaal in hun fantasiewereld en daarnaast staat het ook nog heel leuk in de tuin. Een speelhuis van hout heeft namelijk een natuurlijke uitstraling. Houten speelhuisjes zijn er in meerdere varianten, bijvoorbeeld op de grond of op palen, of met een glijbaan of veranda.


Uw kinderen zullen veel plezier beleven met dit Stepspeelhuis met veranda ! Dit aantrekkelijke speelhuis heeft een veranda met een tuinbank, een schattig puntdak met een dakraam voor meer licht binnenshuis, een gedetailleerd interieur inclu.

Prixma houten speelhuis milaan kopen? Nu bij top buitenspeelgoeddit houten speelhuis milaan van prixma is een speelpaleisje voor je kind. Dit speelhuisje is ontworpen met een ruimtelijk design. Het speelhuisje met veranda is perfect om plezier te hebben met vrienden en de verbeelding te ontwikkelen!


Als echte avonturiers kunnen uw kinderen dankzij. Een verdieping of twee verdiepingen, met of zonder luifel of terras. U heeft bij het uitkiezen van de perfecte speelhuisjes voor uw kinderen eindeloos veel keus.

Door de scherpe prijzen en de uitstekende materialen zult u geen spijt krijgen van uw aankoop. De speelhuisjes kunnen velen jaren mee. Wat dacht u bijvoorbeeld . Leuk houten speelhuisje met aan de voorzijde een veranda.


Hout is onbehandeld en dus naar eigen keuze te verven. Onze houten speelhuisjes staan garant voor uren speelplezier. Ontdek snel ons enorme aanbod! Speelhuis Axi Robin - Leuk model met veranda , trap en glijbaan.


The Playhouse with Porch is elevated a bit from the ground to offer a step up over ground level and two play compartments, an open air porch and a roofed house. The house offers an excellent framework for meeting and engaging, playing shop or whatever the fits the child's imaginative play. Schitterend kinderspeelhuisje met veranda (naaldhout). Speelhuisje Jesse is de grote broer van Alice en heeft zelfs een veranda. Afmetingen: (voorkant) 1x (zijkant) 1x (hoogte) 1cm.


Jarenlang speelplezier voor uw kinderen in dit leuke houten kinderhuisje met veranda. Behandeld vurenhout, dus .

Dit leuke speelhuisje bied veel ruimte, heeft een veranda en een voor en zijdeur. Altijd een eigen veranda willen hebben, kijk eens op onze site! Het huis heeft geen houten vloer, deze kunt u bijbestellen. Velen bestellen bij dit speelhuisje Veranda voor houten speelhuis Flamingo. Dikte van het hout: mm.


In deze prachtige huizen voelt uw kind zich helemaal thuis. Alle speelhuisjes van Tuindomein zijn makkelijk te monteren en van hele goede kwaliteit. Leuk kinderspeelhuis op beperkte hoogte uit de reeks houten speelhuisjes van Axi. De Robin is een leuk speelhuisje met veranda en glijbaan.


Sorry, de Robin is momenteel niet leverbaar en wordt midden februari weer verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts