maandag 22 oktober 2018

Gratis stalen interieur

Stalen voor een goed advies. Als startend interieurontwerper heb je niet altijd alle stalen bij de hand. Omdat het verkoopvolume van een zzp-er niet interessant is voor een fabrikant en omdat stalen ook nog wel prijzig kunnen zijn. Bestel eenvoudig en zonder risico één of meerdere proefmonsters. De proefmonsters zijn gratis en worden ook gratis verstuurd.


Je kunt natuurlijk niet wachten om een mooi interieur te creëren met onze vloeren.

Vul je gegevens in, dan heb je jouw favoriete stalen snel in huis. Om u goed te helpen de juiste keuze te maken bieden wij u de mogelijkheid gratis stalen te bestellen. Deze service is gratis en verplicht u tot niets. Hier hebben wij alle stalen boeken liggen en daarnaast nog een zeer exclusieve keuze uit meer dan 10.


Voor deze exclusieve stofstalen geldt wel een meerprijs op het model van jouw keuze. Ook is het mogelijk om onze interieur specialist langs te laten komen voor een advies op maat. Het uitzoeken van een geschikt vloerkleed is een tijdrovende zaak waarin wij je graag helpen met onze vrijblijvende stalenservice.


Wij weten hoe belangrijk beleving binnen een interieur is en sturen dan ook graag stalen materiaal toe zodat je onze kleden in het echt kunt zien en voelen.

Met onze gratis stalenservice. Wij vinden dat je het effect van onze gevelbekleding,terrasbekleding, interieurafwerking en dakafwerking het best thuis uittest. Zo zie je meteen of de gekozen uitvoering wel past bij je interieur of exterieur. In onze stalenbibliotheek vind je alvast een uitgebreid aanbod aan gratis stalen ! Zo kan je naar hartenlust thuis . Raamdecoratie stalen aanvragen.


Vink in het menu de gewenste productcategorieën aan. Klik op de afbeelding om de gewenste kleurstaal te selecteren. U heeft geen kleurstalen geselecteerd!


Past de raamdecoratie stof en kleur bij uw interieur ? De gratis stalen worden thuis bezorgd. Of bekijk een gratis kleurstaal in één van onze winkels. Om te kijken en te voelen naar de textuur en kleur van de stof kun je hier je stofstaaltjes bestellen € -. Wilt u een nieuwe vloer?


Laminaat, lamelparket of hout? Met deze vragen kunnen wij u helpen. U krijgt via Lamett een Dreambox toegestuurd met de stalen die u aangegeven heeft.

U kunt via onderstaande link max. Daarmee wordt het voor u . Ga je verhuizen, op kamers of je interieur veranderen? Om zeker te weten dat je de juiste keuze voor je gordijn maakt, mag je bij 123gordijn gratis één of meerdere stalen aanvragen, met een maximum van stuks per aanvraag.


Kijk rustig rond in onze shop naar de stoffen en bestel gratis proefstalen vanaf de bank. FLINDERS - Design voor ieder interieur. Onze GRATIS vloerstalenservice helpt u om comfortabel vanuit uw eigen thuis een nieuwe vloer te kiezen. De stalen zijn 10x10cm en groot genoeg om een realistisch beeld te geven. Gratis stalen voorkomen enige teleurstelling.


Door de instellingen van je beeldscherm en de (sfeer)lichten in de ruimte kan een kleur op een beeldscherm afwijken van het origineel. Kijkt u maar eens naar het uitgebreide aanbod PVC vloeren in onze vloeren collectie en maak een keuze die past bij uw eigen interieur. Let op: we leveren maximaal stalen gratis ! Als u meer stalen wilt bekijken of deze groter wilt . Interfloor zal u dan per post een Akleurstaal toesturen. Of bent u benieuwd naar de kwaliteit van het materiaal?


Vraag een gratis staal aan! Hierdoor weet u precies wat u koopt en komt u achteraf niet voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts