donderdag 25 oktober 2018

Houten lamellen plafond

Het Derako lineair plafond systeem is een massief houten plafond systeem met een verdekte bevestiging. Bij het Derako lineair plafond worden de houten lamellen met clips op een speciaal ontwikkeld draagsysteem geklikt. Hierdoor is de montage eenvoudig en eenduidig uit te voeren. Het Derako massief houten plafondsysteem is uniek in zijn soort door de vele voordelen die het biedt.


Het systeem bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

Door een ruime keuze aan houtsoorten, systeemtypes , . Hunter Douglas Architectural werkt samen met architecten en ontwerpers wereldwijd om bouwkundige plafonds te creëren die bijdragen aan de eisen van elk specifiek project. Naast de standaard effen of metallic kleuren, bieden we ook een assortiment houtprints voor onze metalen plafonds. Beide zijn in vele houtsoorten leverbaar en kunnen ook nog in verschillende kleuren afgewerkt worden.


Houten plafonds hebben . De gekozen houtsoort, maatvoering en afwerking van de lamellen bepalen de uitstraling . Lamellenplafonds van Plaza zijn gemaakt van aluminium en daardoor vochtbestendig.

Het Lineaire plafond systeem van Derako bestaat uit massief houten lamellen , die onzichtbaar volgens een vast stramien op een speciaal daarvoor ontwikkeld uniek afhangsysteem van rails en clips worden bevestigd. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor de keuken en badkamer en zwembaden en sporthallen. Ter plaatse van zwembaden voorzien van een special roestwerende constructie getest volgens de laatste eisen in een zowel balvaste en . Voor dit project heeft de architect gekozen voor het lineaire multi -paneelsysteem waarbij houten lamellen van grenenhout in vijf . Sonogamma biedt de meest veelzijdige akoestische wand- en plafondsystemen uit natuurlijk hout aan. Deze prachtige bekledingen vormen een krachtig hulpmiddel.


Hieronder vindt u producten aanbevolen voor de toepassing hout. De gegroefde lamellen MAkustik Ma bieden een perfecte geluidsabsorptie. Wat is de beste keuze voor. Ook voor houten jaloezieën ben je bij GAMMA aan het juiste adres.


Je kunt jaloezieën op de muur, in of op het kozijn en aan het plafond monteren. Onze houten jaloezieën. Dit is een licht systeem en onze dagkanten zijn hierop voorzien.


Nu hebben we gekozen om houten lamellen te plaatsen ipv de gordijnen. In bijlage kun je een tekening . Als zijnde toegepast in systeemplafonds worden MDF panelen met een houtstructuur toplaag in het raster van het systeemplafond toegepast.

PERFOSOUND LINE: Geluidabsorberende gegroefde lamellen met een groot assortiment decoratieve afwerkingen. Doormiddel van de groeven en daar achter liggende perforaties, het aan de achterzijde aangebrachte absorptiemateriaal en eventueel een luchtspouw tussen de panelen en de wand of plafond ontstaat een . Heeft uw jaloezie niet de juiste maat dan kunt u deze in de lengte inkorten. In deze video laten wij u. Het aluminium plafond is bijzonder uniek en zorgt voor een speciale sfeer in de badkamer.


De lamellen kunnen zowel horizontaal als diagonaal geplaatst worden. Veel mensen vrezen dan ook dat hout niet kan toegepast worden in de badkamer omdat het als niet vochtbestendig wordt beschouwd. De nieuwbouw van zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen is voorzien van een massief houten plafondsysteem van Derako. Bij dit systeem worden lamellen van grenenhout in vijf verschillende breedtes gecombineerd tot een . Bekijk nu on assortiment en bestel je houten jaloezieën voordelig en snel online! De mm houten jaloezieën zijn een goed alternatief voor de veel duurdere shutters.


Een mooie stevige lamel. De bevestigingshoogte meet u vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur of het plafond gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts