dinsdag 9 oktober 2018

Nano coating kopen

Dit is wat wij noemen een slimme vloeistof. ProFluid ontwikkelt nano coatings voor de grootschalige industrie. Nu zijn deze bijzondere producten ook verkrijgbaar voor consumenten.


Veelal gratis verzonden! Wij leveren nanocoatings voor hout steen plastics staal glas polyester textiel en nog vele andere materialen.

Maak kennis met de nieuwste technologie op het gebied van bescherming van hout en steen. Zodra u weet welke nano coating u nodig heeft, is het tijd om de coating aan te schaffen. Om het u gemakkelijk te maken geven wij hier een aantal voorbeelden van bekende merken nano vloeistof voor professioneel gebruik.


Het grote voordeel aan een nano verzegeling is dat het gemakkelijk zelf aan te brengen is via een spray of doek. Nanocoat biedt diverse . De meeste toepassingen zijn: Lakken, Textiel, Glas. Deze veelzijdige waterafstotende coating kan in zeer veel verschillende toepassingen gebruikt worden.

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van bekende merken voor u geselecteerd. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onderstaande producten of op zoek bent naar een oplossing op maat. Vind nano coating op Marktplaats. At Nasiol your valued goods will gain easy clean uv protection and scratch resistance and more.


Voor iedereen een voordeel. Durable spray on coatings for almost everything you have. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Deze nano coating zorgt ervoor dat uw auto, of boot er weer als nieuw uitziet en blijft zien. Geen kalkaanslag meer op uw douchedeuren en tegels? Duurzame hydroleofobe nano coating die harde oppervlakken beschermt tegen aanhechting van vuil. EasyClean maakt oppervlakken easy to clean! Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Het impregneert in het hout. Houten meubelen blijven onzichtbaar 1 beschermd. Een inloopdouche is het belangrijkste onderdeel van uw douchewand!

Stel uw eigen douchewand op maat samen bij Badkamerdepot! Applied filters: NANO Antikalk coating and Wiesbaden. Wil je je meubels een extra bescherming geven tegen regen? Een nieuw product in ons assortiment wat je meubels beschermt tegen de regen.


Je ziet de druppels ervan af vallen! Dit product kost per liter €. De wijze van aanbrengen bepaalt mede de goede werking van de coating. Het resultaat geniet dan volledige garantie”, zegt Dirks. Wie wil kan ook alleen het product kopen.


In overleg stellen we dan de . De coating voorkomt aanhechting en binnendringen van vocht en urine en is tegelijkertijd volledig damp doorlaten de gevel behoudt haar ademende eigenschappen. Waarom zou je als consument deze coating willen kopen ? Hierdoor blijft het oppervlak langer . In ons filmpje (zie hieronder – red) kun je zien wat het verschil is tussen een zonnepaneel met en zonder nanocoating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts