donderdag 18 april 2019

Prefab houten huis

Wilt u een prefab blokhut in de vorm een compleet houten huis kopen? Of wilt u van onze houten woning bouwpakketten uw nieuwe houten vakantiehuisje , hobbyruimte of mantelzorgwoning maken? Wij hebben diverse prefab houten woningen te koop. Deze zelfbouw houten huizen zijn gemaakt van Scandinavisch vuren.


Door de jaren ervaring kunnen wij u adviseren en helpen van het realiseren van uw houten droombouwwerk!

Wanneer u het huis helemaal van hout vervaardigd is dit verschil natuurlijk nog groter! Wanneer de bereikbaarheid van de kavel het toelaat, kunnen wij ook alles prefab produceren in de werkplaats. Beleef de innovatieve vakwerkarchitectuur van HUF HAUS in haar esthetiek en veelzijdigheid. Vind uw droomhuis dat volledig naar wens ontworpen en gebouwd wordt – sleutelklaar, op tij energie efficiënt en met de hoogste kwaliteit.


De aansprekende symbiose van hout met glas, wat ieder HUF huis een onmiskenbaar . Houten huizen met hoge kwaliteit voor een gezonder en natuurlijker leven. Ons doel is om prachtige, functionele en ecologische houten huizen te creëeren die goed voor haar bewoners zorgen. Ons assortiment bestaat uit moderne Scandinavische stijl loghuizen evenals traditionele loghuizen en vakantiewoningen.

Snel bouwen door het toepassen van prefab wandelementen. Want wonen of werken in een houten huis is zoveel aangenamer en gezonder dan in een stenen huis. Onze houten huizen worden in de fabriek gebouwd door echte vakmensen.


Bijna alles is mogelijk tegen de . Geniet van de maatwerkmogelijkheden en laat Jaro Houtbouw uw huis bouwen. Bij de gedachte aan een eigen huis bouwen denken we al snel dat dit zeer kostbaar is. Dit mooie twee verdiepingen tellende huis met prachtige houten details aan de buitenzijde en het houten terras met fraaie hek heeft een flink oppervlak van 118.


Lees dan ook dit artikel over prefab kubushuizen. In Scandinavië is hout al eeuwenlang het favoriete bouwmateriaal. Geen wonder, want een houten huis bouwen en erin leven is een aparte ervaring. Hout geeft een warm, geborgen gevoel.


Het ademt, reguleert de luchtvochtigheid en isoleert zowel warmte als geluid prima. Zo leef je in een natuurlijk en . Prachtige Scandinavische woningen vindt u bij Scandihuis! Bekijk ons brede aanbod.


Bent u met bouwplannen bezig voor een nieuw huis en overweegt u een prefab houtskeletbouw woning? Dan heeft Scandihuis de oplossing voor u.

Want wij leveren kant en klare prefab woningen van hout in diverse uitvoeringen. U kunt er bij ons voor kiezen om de woning helemaal zelf te bouwen maar u kunt het ook . U heeft een bouwkavel op het oog, maar u heeft geen zicht op het totale kostenplaatje voor de bouw van uw droomhuis. Hoeveel bedragen de kosten voor een architect en wat. De mogelijkheden zijn in principe onbeperkt, het bouwen met hout is daarbij een voordeel. De afwerking van de woning aan de buitenzijde kan . Schakel hiervoor de ervaren specialisten van Hetebrij Prefab in.


Kies voor duurzaam en verantwoord. Bij het bouwen van houten huizen bouwen wij uw woning volgens een eigen systeem dat we voortdurend verder ontwikkelen en verfijnen. We maken het verschil op verschillende vlakken.


Energieneutraal wonenin een Scandinavische houten woning. In een Zweedse Planhus woning bespaart u op energiekosten. U kunt zelfs nóg energiezuiniger wonen: in een energieneutrale of energieproducerende woning. Uw eigen huis vanaf de grond opbouwen, dat is uw droom. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij het ontwerpen van uw houten droomhuis kunt u bij ons alle kanten op.


Een huis dat aanvoelt als. Wij weten als geen ander hoe fraai. De wanden zijn allemaal prefab gemaakt. Zonder leidingwerk, maar met . Frans ontwerper Philippe Starck en Sloveens ingenieurbedrijf Riko zullen in de herfst hun eerste duurzaam prefab houten huis voorstellen, dit alles binnen het kader van hun gemeenschappelijk doel om de woonstandaarden te verbereren. Moderne prefab woningen van Finnhouse zijn mooi, comfortabel en duurzaam.


Onze schuurwoningen, loftwoningen en bungalows worden met het paal- en balk systeem gemaakt. Met elke moderne prefab woning creëren we een open leefplek met veel licht en ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts