vrijdag 26 april 2019

Robuuste eiken tuintafel

Zwaartafelen: Stoere robuuste en rustiek eikenhouten tafels op maat voor kantoor, horeca of thuis. Eikenhouten tafels in alle vormen en maten op maat. Meterslange boomstamtafels voor een sfeervol diner in je restaurant, een ronde tafel voor je stamgasten of die ene te gekke eyecatcher zoals een hoge tafel op maat.


Bij Zwaartafelen maken we unieke horecatafels met de grootste zorg. Wij hebben al veel restaurants en hotels blij mogen maken met . Rustieke, robuuste tuinmeubelen.

Hét adres voor stoere robuuste meubels. Unieke eiken maatwerk tafels, leren eetkamerstoelen, banken en fauteuils! Showrooms in Hardinxveld en Utrecht. Onze grove eiken meubelen worden op traditionele wijze gemaakt van alle delen van de bomen.


Alle robuust eiken tuinmeubelen, boomstamtafels, banken en stoelen zijn dus uniek ! Niet één stuk is hetzelfde. Om de meubels te beschermen werken we met CéPé oliën en beitsen. EIKEN LOUNGEBANK MET TAFEL.

Deze landelijke buiten tafel heeft een mooi robuust tafelblad van 1 eiken hout. Het tafelblad bestaat uit één plank. Elke tafel is uniek doordat met de natuurlijke vormen nooit één tafel het zelfde.


Robuuste tuintafel tot een lengte van maximaal meter. Deze tafels kunnen van massief douglas of van massief eiken gemaakt worden. De tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Lang of smal, groot of klein. Brede robuuste tafel kunnen op maat gemaakt worden.


Wilt het blad heel grof of wat fijner. Hier links tonen wij u ons H-balken tafel een robuust eiken blad. Dit robuuste eiken is afkomstig van . Handgemaakte topproducten tegen een wel heel scherpe prijs!


Kies uit een enorme collectie eiken tafels, vervaardigd uit eerlijk hout. Steeds vaker zijn mensen op . Hierdoor krijgt de tafel zijn karakteristieke. De rijke uitstraling van het tafelblad , past bij nagenoeg alle tuinstijlen.


Gezien het tijdloze karakter, de duurzaamheid en eigenschappen van eikenhout is het vrijwel overal toepasbaar.

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel . Een robuuste eiken eettafel en . Bij Meneer van Hout koop je handgemaakte eiken eettafels, helemaal afgesteld naar jouw wensen. Toch liever een kant en klare eiken tafel ? Bekijk de webshop voor het complete assortiment, of kom langs in onze showroom.


Zeer mooie, ronde eiken salontafel, in zeer goede staat. Het gaat hier om een mooie, stevige, robuuste tafel. Al onze industriele tafels, robuuste tafels en tuintafels zijn, waaronder ook industriele salontafels, bartafels, boomstamtafels, ronde tafels en ovale tafels, zijn zowel in eiken als steigerhout leverbaar. Al onze meubels kunnen worden voorzien van een stalen onderstel en staan garant voor een duurzaam product met een . Previous Image Next Image . Wat begon bij een stoere en robuuste tafel , is uitgegroeid tot meubelwinkel. Bij ons bent u aan het juiste adres voor speciale tafels van eiken hout, iep hout, sipo mahonie hout, padouk, en nog veel meer soorten!


De modellen en ontwerpen zijn deels afkomstig van Stoeretafels. De collectie Urban is speciaal ontworpen voor openbare plekken, zoals stadsparken, dakterrassen en bedrijfspanden. Maar we weten dat het robuuste ontwerp ook de particulier aanspreekt, dus worden de meubels ook veel in tuinen en huizen gebruikt. Dus of het nou om een serie of enkelstuks gaat, de Urban houten . De robuuste stoere tafel eikenhout met stalen kruispoten kan in elke maat worden gemaakt.


In ons atelier vlakkenschaven wij het blad tot de gewenste dikte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts