woensdag 8 mei 2019

Eiken shingles

Zijn bij ons verkrijgbaar in cederhout of kastanjehout. Beide producten hebben hun eigen uitzicht en karakter. De ceder leien zijn machinaal gezaagd en zijn breder en dunner dan de kastanje leien.


Onze kastanje leien worden gekliefd en zijn iets kleiner van formaat. Een dakbedennking van Red Cedar shingles is duurzaam, sterk en heel erg mooi!

Bijkomend voordeel: het RUIKT erg lekker! Ze hebben zich dan ook kunnen bewijzen als uitermate duurzaam en onderhuidsvriendelijke keuze voor zowel dak- als gevelbekleding. Hoe ze ook gebruikt worden, ze laten een blijvend goede indruk achter.


Wij hebben ervoor gekozen . WRC shingles , shakes en gevelbekleding gebruikt men roestvrij stalen nagels (gegalvaniseerd staal voldoet niet !). De richtlijnen voor de toepassing van metalen daken zijn opgenomen in de Technische Goedkeuring. Voor metalen daken wordt het gebruik van houtsoorten als eiken , beuken, . Dakdekkersbedrijf den Ouden Goes, Zeelan verwerkt en levert onder andere red cedar dak en wand shingles.

Ceder shingles hebben in alle omstandigheden een warme en aangename uitstraling. Deze shingles kunnen zowel als dakbedekking gebruikt worden als voor gevelbetimmering. De ceder houtblokken worden uit goed beheerde Canadese bossen gehaald. Als de shingles uit houtblokken gezaagd zijn worden de . Bitumen dakshingles zijn de meest gebruikte dakbedekking voor tuinhuisjes en blokhutten.


Ze zijn in twee vormen leverbaar: rechthoekig ebbeverstaartvorm. De meest gebruikte dakshingles zijn de gewone, rechthoekige dakshingles type SuperGlass-3Tab van Iko. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren. Den Ouden red cedar is dé specialist op het gebied van red cedar houten dak en gevel shingles. We leveren aan particulier en bedrijf in Nederl… N. Verdraait en maakt waterdicht : kunstleien , shingles en cementvezelplaten (Eternit ) 5l.


Terecht erkend en beschermd als erfgoed. Shingle - eiken van Kinrooi. Deze eiken komen van nature voor aan de kust van Noordoost-Amerika.


Het hout wordt gekloven tot een soort van pannen ( shingles ) voor dakbedekking. Na een periode te zijn bloot gesteld aan de weersinvloede zal het materiaal een aantrekkelijke,natuurlijke kleur krijgen zodat het zal inblende in zijn omgeving. Mogen we hierbij ook nog even onze voorkeur voor eik uitspreken als het om de keuze van de houtsoorten voor de balken gaat?

Meestal gaat het dan om shingles van Western Red Cedar uit Canadese bossen. Dit naaldhout is één van de meest duurzame . Wat mogen eiken planken kosten (lees: waar vind ik de goedkoopste) in de afmetingen 20mmX100mm in lengtes van pakweg meter. Ben op het moment bezig met mn eerste dak in red cedar shingles , ziet er voor mijn licht bevooroordeelde ogen prachtig uit.


Doordat de shingles in . Het dak draagt bij aan het karakter van uw eiken gebouw. De mogelijkheden zijn legio zowel als het gaat om de vorm van het dak als de dakafwerking. Uiteraard moet alles goed droog zijn om eventuele schimmel te voorkomen. Om shingles te kunnen leggen moet de hellingsgraad op zijn minst bedragen.


Al ruim jaar gespecialiseerd in tuinhout. A-kwaliteit tegen groothandelsprijzen. Wij zorgen voor de samenstelling van uw bijhuis of schuur in eiken balken, gemaakt. Gevelbezetting in thermowood bevelsidings. Binnenafwerking in het trendy steigerhout geschuurd kopmaat 30x200.


Onze voorkeur bij de bouw van open schuren, paardenstallen en andere traditionele gebouwen, gaat uit naar duurzaam eiken waarbij de constructie met pen-en-gat verbindingen wordt geborgd. In combinatie met traditioneel metselwerk en een dakbedekking van riet, lei of houten shingles zorgt de eiken constructie voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts