dinsdag 21 mei 2019

Houten werkblad keuken behandelen

Een houten werkblad creëert sfeer in je keuken. Het is verstandig om een houten werkblad minstens twee maal per jaar te behandelen met een minerale onderhoudsolie. WOCA Worktopgel wordt gebruikt voor het opfrissen van houten tafels en werkbladen. Met een beetje hulp en de juiste onderhoudsmiddelen heeft u nog lang plezier van een massief werkblad of houten meubel.


Olie onderhoudspakket voor houten werkbladen en meubels.

In de keuken is hout wat kwetsbaarder bij de kookplaat, gootsteen, vaatwasser en oven. Onderhoudsadvies massief hout. Hardhout vereist onderhoud teneinde zijn optimale conditie te behouden.


Het werkblad moet regelmatig worden geolied ( geimpregneerd) om het hout tegen water en vochtopname te beschermen. Voor het verlaten uit onze fabriek worden zij ruimschoots met olie behandeld , echter . Ik vind hem echt supermooi we hebben gekozen voor een massief (beuk) houten werkblad. Blad moest nog lichtjes.


Allez nu wat minder omdat het al een jaar geleden is dat het nog is behandeld , maar totaal niet ruw.

Hoe kiest en onderhoudt u een houten keukenwerkblad? U moet rekening houden met meerdere factoren bij de keuze van het hout voor uw werkblad : uw budget, uw inrichting, de gewenste kleur en de frequentie waarmee u kookt. Onbewerkt hout moet absoluut behandeld worden. Het adres voor keukenbouw, keukenrenovatie en interieurbouw, voor zowel de professional als de zelfbouwer.


Wilt u meubels of uw keuken zelf maken, dan bent u bij . Wie weet er een goede olie om een massief eiken keukenwerkblad mee te behandelen ? Goed plan Rick, maar ik hoopte (en verwachtte eigenlijk) dat iemand hier ervaring had met een goede olie voor houten keuken werkbladen. Waar werk jij je snijplanken . Eén ding staat vast: als je kiest voor een keukenwerkblad in massief hout , moet je de onderhoudsvereisten erbij nemen. Hout is nu eenmaal een natuurlijk materiaal dat je regelmatig grondig moet onderhouden.


Elk jaar behandelen met olie of vernis is een must als je je massief houten werkblad er jarenlang mooi wil laten . Creëer sfeer in je keuken met een massief houten werkblad. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en behandelingen. Omdat hout een natuurmateriaal is, is elk blad uniek.


Om ervoor te zorgen dat het hout in topconditie blijft, kun je het twee keer per jaar behandelen met onderhoudsolie. Wordt gebruikt voor de basisbehandeling en verzorging van keukentafelbladen en meubelen. Resultaat Werkbladolie dringt in het behandelde oppervlak en maakt het sterk water- en vuilafstotend.

Werkbladolie , Naturel geeft donkere houtsoorten een gouden tint, terwijl Werkbladolie , Wit het hout een lichte tint geeft. De keuken wordt opgeknapt. Er komt een massief eiken aanrechtblad van Ikea op. Nu hebben ze bij Ikea een olie om het te behandelen. Hebben jullie ervaring met olie op houten aanrechtblad?


Een keuken met een houten blad(Ikea), wel altijd netjes mee omgegaan, alleen nooit iets aan de onderhoud gedaan(ja stom.). Ik gok dat je deze hetzelfde moet behandelen als een houten eettafel. Wij smeren deze 2x per jaar. Ikea heeft zelf hout olie voor werkbladen.


We komen het niet zo heel vaak tegen, maar af en toe zien we m toch: een aanrechtblad van hout. Dankzij de warme uitstraling van hout en het feit dat ze maar zelden gebruikt worden, haal je met een houten aanrechtblad een eyecatcher van jewelste in je keuken. Je hebt tegenwoordig ook hele mooie Neppe houten keukenbladen. Maar hoe handig is een houten werkblad ? Een echt houten keukenblad zou ik nooit doen :) En dan bedoel ik ruwe bovenkant natuurlijk.


Ons mooie keukenblad is deels marmer en deels hout :) Maar wel met een tja. Wij hebben onlangs een nieuw voleiken werkblad in de keuken geïnstalleerd. Bij aankoop was het werkblad al maal behandeld met olie en zelf hebben wij het nog een 3-tal maal herhaald. Olie gaat dieper in het hout (hangt van de houtsoort af): van 0. Massieve werkbladen van natuurlijk hout. Leverbaar in verschillende houtsoorten!


Veel variatie in dikte, lengte en breedte Decosier, voor al uw maatwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts