maandag 18 januari 2016

Dansand gebruiksaanwijzing

Met Dansand Hard blijft uw terras of bestrating jarenlang onkruidvrij. Dit product zorgt voor een sterke. VOEGZAND DANSAND 20KG ideaal voor het voorkomen van onkruidgroei tussen uw bestrating.


Beamix Dansand is een onkruidvermijdend voegzand voor betonnen (sier) bestrating. Leg de nieuwe bestrating op een daarvoor geprepareerde ondergrond. Zorg voor een voldoende dikke laag ophoogzand onder de bestrating, en zorg ervoor dat deze onkruid vrij is.

Voor een goede stabiele ondergrond kan men de toplaag van het ophoogzand inharken met Beamix . Onkruidvrij voegcement voor nieuwe en bestaande bestrating. Bij renovatie van bestaande bestrating: Krab het oude voegzand volledig over de volle dikte van de steen tussen de stenen uit. De ondergrond egaliseren en goed verdichten door aanstampen of trillen.


Strooi de Terras Stabilisatie uit over het verdichte ophoogzand. Dansand 8- nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Wanneer u uw bestrating hebt aangebracht dient deze te worden afgestrooid met zand.


Welk zand wordt gebruikt?

Ook deze BouwWijzer helpt je om de. Dansand hard Voor het vermijden van onkruid tussen uw bestrating, zorgt voor een harde strakke voeg. NoMix Supersnel palen vastzetten. Ontbrekend: gebruiksaanwijzing.


Begin voor of achteraan bij uw bestrating oppervlak. Strooi een zakje leeg en veeg alle ruimtes tussen de bestrating in, ga er meerdere keren met de bezem over heen er zorg dat alle kieren dicht zijn. Zo komt de bestrating goed vast te liggen en het Dansand voorkomt onkruidgroei! Besproei het terras vervolgens met water zodat het zand goed in de voegen trekt.


Blijf regelmatig invegen zodat de voegen goed vol lopen. Geeft een dichte niet verharde voeg. Dus: opbloeiend onkruid is verleden tijd!


Wij adviseren u in ieder geval eerst een stukje te testen en het resultaat goed te beoordelen alvorens u overgaat tot reiniging van een groter oppervlak. Ook hier geldt dat u de gebruiksaanwijzing van de fabrikant goed zult moeten lezen en opvolgen. Gebruik in ieder geval nooit bijtende reinigingsproducten of producten op . De houdbaarheidsdatum van dit restant verloopt in december, vandaar de lage prijs en de mogelijkheid om te bieden.


De vloer moet minstens 10°c zijn om epoxy aan te kunnen brengen. Houdbaar tot maanden na productiedatum indien droog en in gesloten verpakking bewaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts