vrijdag 22 januari 2016

Bootlak mat

Alles over jachtlak en bootlak (botenlak) Mat of transparant: leer alle voordelen én verschillende typen! Professioneel Advies op Coating. De Ruwa jachtlak mat kleurloos 2ml is een kleurloze, oplosmiddelarme bootlak voor buiten. Met jachtlak bescherm je al het maatvaste constructiewerk aan je huis zoals kozijnen en deuren.


Door de goede vulling en vloeiing bereik je eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat. Jachtlak is goed water- en .

Krasvaste matte blanke lak voor houten oppervlakken die onderhevig zijn aan mechanische belasting. Bootlak en jachtlak voor uw schip nodig? Wij leveren alle merken voor de scherpste prijzen. Bestel nu gemakkelijk en snel online bij Bootverfshop.


Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. Epifanes is een begrip onder de klussende watersporters. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid.


Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Ik werk aan een boot, waar ik binnen onderdelen ( mahonie fineer ) schuur en (4x) lak.

Het lakken gaat prima maar ik krijg voor mijn smaak een te gladde. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Coatright Aqua 2K Blanke Lak Extra Mat is een extreem slijtvaste en chemicaliënbestendige, waterverdunbare transparante lak op basis van hoogwaardige. GAMMA Extra Dekkend lak antraciet grijs zijdeglans 7ml Korting.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Histor Perfect Finish lak wit mat liter Korting. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Voor een zijdeglans alternatief gebruikt u de Nelfalin Harde Vloerlak half mat en voor een matte afwerking adviseren wij u de Nelfalin Harde Vloerlak heel mat.


Uitstrijkvermogen 750ml ca 8m². Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Lak Ambiance mat 75l dolfijngrijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts