dinsdag 19 januari 2016

Houten keezbord

Het houten bord geeft een unieke speelervaring door de prachtige afwerking. De vorm in puzzelstukken . Met dit pakket kunt u met elk gewenste aantal . Het is een combinatie van pesten, mens erger je niet en . Dit keezbord is speciaal ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking.

Uitbreidingsset om uw bestaande houten zespersoons spel om. Houten vier en zes persoons keezbord. Uitvoering: zijde personen, andere. Productcode: KEE- HUIT68 . Met deze uitbreiding set kunt het spel spelen met personen in plaats van 4. Speel het bord met tot personen!


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Hilarisch en verslavend spel.

Kies bij de optie versturen binnen in het betalingsscherm, voor pakket! De meest gespeelde variant van het geweldige bordspel, het vierpersoons keezen. This Pin was discovered by Fam Leijen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Door de twee extra puzzelstukken is het bordspel met acht personen te spelen.


Een vriendin had het bord zelf gemaakt van hout - en er werd met knikkers gespeeld ipv pionnen. Ja, ik beveel dit product aan. Keezspel luxe editie hout. Info over houten keezbord. Resultaten van zoekmachines!


Duo om te krijgen en zeker leuk om te hebben! Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Voordeel van een kunststof spelbord : super licht, afwasbaar, goedkoper dan hout , jaar garantie op het speelbord.


Playmobil, Vtech, 999- Games en SES. Wij verzenden uw bestelling binnen de Europese Unie verzeker . Alle soorten vaste borden en puzzelborden lekker handig om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts