woensdag 20 januari 2016

Houtvademecum boek

Houtvademecum (hardcover). Het bevat meer dan 2beschrijvingen van in Nederland gebruikte en verwerkte houtsoorten. Bovendien beschrijft het de bomen die het hout voortbrengen en vermeldt het de botanische. Het wordt door architecten, aannemers, etc veelvuldig gebruikt als naslagwerk.


De inhoud van deze elfde. Het boek bevat nieuwe praktijkinformatie en aangepaste houtbeschrijvingen.

Het Nederlandse vakboek over houtsoorten. Het geeft informatie over de eigenschappen en opbouw van hout. René Klaassen is de afgelopen jaren binnen SHR druk geweest om het boek te actualiseren.


Bij elke druk wordt het boek steeds uitgebreid of aangevuld. Stichting houtvoorlichtingsinstituut i. Het bundelt betrouwbare informatie over houtsoorten vanuit onderzoek en praktijk, ter promotie van goed houtgebruik. Want alleen al in Nederland wordt er jaarlijks . Het vakboek over houtsoorten, hun eigenschappen en toepassingen. De nieuwe editie is anders dan voorheen een full colour uitgave, met een beschrijving van de 2meest gangbare houtsoorten die worden gebruikt in .

De prijs vergelijk site! In deze full colour 11e druk. Uniek aanbod (tweedehands) boeken.


In het boek zijn bovendien zeventien nieuwe houtsoorten opgenomen die, naast reeds bekende soorten, met FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer op de markt zijn gebracht. Bestel leermiddelen en lesmateriaal van alle educatieve uitgevers, voor school en thuis! De website van Pantheon Boekhandel voor nieuws, recensies, tips, boeken bestellen en reserveren. Auteur, : Klaassen, René. Deel je mening met anderen.


Schrijf zelf een recensie. Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. De boeken site voor boeken liefhebbers - Boek boekhandel boekhandelaar. Reparaties thuis Alles over doe het zelf (Lekturama) zeer handig boek over allerhande klusjes in huis. Hardcover Verzendkosten koper €15.


ISBN (ISBN-of ISBN-13) uit Nederland en Belgie. Voeg toe aan verlanglijstje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts