woensdag 13 januari 2016

St middelkoop en zn bv buurmalsen

Een uniek bedrijf met een enorm assortiment. Bovendien leren wij weer van de klant. Bij Middelkoop Buurmalsen hechten we grote waarde aan een hoogwaardig productniveau. De kwaliteit van uw eindresultaat hangt tenslotte samen met de toepassing van de gebruikte materialen.


Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment bouwmaterialen, (kunststof)leidingsystemen, hout, . Mijn bestellijst € excl.

Wij leveren een uitgebreid assortiment artikelen voor de bouw, industriële en agrarische sector. U kunt hierbij denken aan hout- en bouwmaterialen, kunststoffen, ijzerwaren, ( kunststof) leidingsystemen, . Verbouwen in Zaltbommel! We gaan door met het dak van de logistieke opslagloods. Ondertussen gaan de werkzaamheden gewoon door! Kom gerust een kijkje nemen.


Kom jij ook een broodje ei eten? Lingedijk te Buurmalsen en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Rubriek Groothandel in bouwmateriaal.

Join LinkedIn today for free. Ze zijn begonnen als sloopbedrijf dat gebruikte bouwmaterialen verkocht. Toen de vraag naar nieuwe bouwmaterialen groter wer zijn ze die ook gaan verkopen. Want”, zegt Barend: “We . Op alle drie de vestigingen, in Zaltbommel, Buurmalsen en Werkendam, is er lekker eten en drinken, zijn er . Bouwmaterialenhandel Middelkoop houdt open dagen. Zowel in Buurmalsen als in Zaltbommel heten wij u van harte welkom in onze showrooms.


De deur staat altijd voor u open. Hier treft u ons zeer brede assortiment en deskundige, goed opgeleide en klantvriendelijke personeel. Bent u een aannemer of particulier die net dat beetje meer zoekt dan bij een gewone bouwmarkt . Alle advertenties van St. Bekijk het aanbod van St. Dit familiebedrijf beschikt over vestigingen in Buurmalsen , Zaltbommel en Werkendam.


Om klanten in Zaltbommel beter te bedienen en het assortiment uit te breiden wordt het pand grootschalig verbouwd. Aannemersbedrijf Maas BV heeft een betalingstermijn van dagen en betaald ons gemiddeld met dagen. Met vriendelijke groet,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts