dinsdag 12 januari 2016

Betonnen schutting rotsmotief

Betonplaat antraciet met dubbelzijdig rotsmotief. Deze betonnen onderplaten zijn geschikt voor het hout beton schutting systeem. De rotsmotief hout- beton schutting geeft een ruimtelijke sfeer in uw tuin en is een ideale combinatie voor een lange levensduur. De betonnen platen, palen en afdeklatten zijn ongecoat.


Luxe schutting ( rotsmotief antraciet).

Een luxe schutting is een schuttingcombinatie in hout en beton. De totale hoogte van de schutting is ongeveer . Betonschuttingen van QR zijn er in verschilende motiefen,en kleuren antraciet. Ook dit motief wordt in eigen fabriek gemaakt en heeft de sterke kwaliteit die u van ons gewend.


Betonnen onderplaten voorzien van een motief zorgen voor een prachtige schutting of erfafscheiding. Neem een kijkje op onze website voor onze voordelige prijzen betons. Carpgarant onderplaat met rotsmotief.

Antraciet zwart van kleur. Voor zelfbouw hout beton schutting. Nu te koop bij de tuinhoutcentrale. Hout beton schutting Basic Vanaf € 6incl.


De hout beton schutting met rots motief is onze absolute bestseller. Deze schutting past in elke sfeer en is een lust voor het oog. Onze rots motief schuttingen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig beton en hebben een stevig geïmpregneerd scherm van grenen hout. De planken zijn mm dik en worden standaard aan . Zwart gecoate betonpalen met twee gecoate onderplaat, Grenen geïmpregneerd planks scherm, RVS geschroef met afdeklat op het scherm.


Tussen het scherm en de betonplaat. Beton met een rotsmotief voor jouw (hout-)betonschutting? Zuidema Schuttingen is de schuttingspecialist van Noord-Nederland.


We horen u denken: Een betonschutting , saai! Echter is dat allang niet meer die saaie grijze betonschutting van vroeger. En helemaal eigentijds is de betonsysteem met dubbelzijdig rotsmotief.


Deze robuuste schutting is geschikt voor iedere tuin en wij zorgen voor een professionele montage.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit grenen hout en leverbaar in soorten. Het strakke design van deze schutting met rotsmotief kan volledig naar uw smaak en stijl worden aangepast. Het heeft veel voordelen om uw schutting bij betonnenschutting.


Mooie stevige beton schutting. De schutting heeft een scherm van midden Europees grenen met planken KOMOkeur gecertificeerd. In dit systeem zitten rotsmotief betonplaten op elkaar.


Rotsmotief beton schutting planks scherm geplaatst 1099. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Een veel verkochte schutting van de laatste jaren is de rotsmotief hout- beton schutting met een combi- betonpaal en betonnen onderplaten met enkel of dubbelzijdig motief, op de betonplaat een betonnen afdekkap met daar op een tuinscherm afgewerkt met een piramide afdekkap. Dit is een schutting waar u weinig tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts