donderdag 21 januari 2016

Oude trapleuning opknappen

De trapleuning heb je verwijder voor het opknappen van de muren en moet weer gemonteerd worden. De gedachte die je had even snel schuren en schilderen, ja dat leek een makkelijk klusje, inmiddels is de oude trapleuning voorzien van meerdere verflaagjes waardoor het netjes afschilderen toch niet . Ziet u hier geen heil meer in dan kunt u natuurlijk nieuwe leuningen kopen, maar als je een beetje handig bent en de trapleuningen zijn verder nog goe dan is het de moeite waard om dit klusje te doen en zo behoorlijk wat geld besparen. Oude trapleuning opknappen. Stap Het kaal maken van de oude .

In de meeste gevallen doe je er echter beter aan de oude trapleuning te vervangen door een nieuwe die beter beantwoordt aan je behoeften. Almaar meer mensen kiezen voor een trapleuning in RVS of een ander metaal. Zulke leuningen zijn niet alleen steviger, maar zien er ook extra modern en stijlvol . Een trap kun je natuurlijk op veel verschillende manieren opknappen.


Stofferen is misschien wel de. Anders schuur je oud vet en onzuiverheden in de laklaag. Schuren is belangrijk omdat.

Ze gebruikt daarvoor de oude trapleuningen als mal, om de nieuwe trapleuningen op maat te zagen. Schuur natuurlijk de nieuwe. De originele trapleuning zat nog aan de muur, maar met lelijke ankers aan de.


Wij wonen al een paar jaar in een huis en klussen er regelmatig. Momenteel hebben we het tapijt van de vorige bewoners van de trap getrokken. Verrassing, we hebben een prachtige eikenhouten trap! Zo eentje waar je van kan dromen!


We dachten dat al, want de spijlen zijn ook prachtig in eikenhout, zo met een speciale . De ene wil die oude trap de glorie geven die hij verdient terwijl de andere hem liever wegstopt zodat het net lijkt of er een nieuwe trap staat. Waar jouw voorkeur ook naar. Deze bieden een ruim gamma aan mogelijkheden aan en kunnen ook de trapbomen en leuning perfect renoveren binnen dezelfde stijl. Trappen in het huis worden vaak gebruikt, vooral de trap naar de bovenverdieping.


Behalve de treden verslijt ook de leuning van de trap. Dit artikel gaat over het schilderen van de trapleuning. Ben je benieuwd naar de kosten als je .

Kleurolie aanbrengen op een houten leuning is niet zo moeilijk als het lijkt. Schilder dan drie lagen een blanke lak op de leuning. Vergeet niet tussen de lagen licht te schuren. Je kunt ook kiezen voor een blanke lak met iets kleur erin. Dit is een semi transparante lak.


Wil je de leuning gedekt verven ? Breng dan eerst een grondverf acryl aan. Laat de grondverf opdrogen en schuur deze licht op en . Om een langere levensduur en mooi eindresultaat te garanderen, kiest een schilder voor het verven van een trap steeds voor een slijtvaste verf. Een van de belangrijkste zaken bij het schilderen van een trap is het zorgvuldig verwijderen van eventuele oude verflagen. Zo kunt u kiezen voor een RVS trapleuning , een trapleuning met led verlichting of een houten trapleuning. Er zijn tal van mogelijkheden bij het kiezen van nieuwe leuningen bij een traprenovatie.


Heeft u ook een hekwerk wat aan vervanging toe is? Dan kunt u dit direct laten vervangen bij het plaatsen van . Dan kan een nieuwe leuning (of geen leuning ) en het uitbekleden van de treden zorgen voor een totaal andere look. Een oude trap renoveren houdt nagenoeg geen enkele beperking in qua stijl. Anders gezegd: het is niet omdat je in een oudere woning een modern interieur gecreëerd hebt dat je . Ook trappen zijn trendgevoelig. Ga jij je trap renoveren?


Kies voor je trap bekleden, de trap verven of een traploper. Bekijk de trends rondom trappen. Grijs laminaat op uw trap.


Dat wordt vooral bepaald door het soort trap (open of gesloten), trapmodel (al dan niet met draai) en de grootte van de trap ( trapleuning , breedte treden, aantal traptreden,). Moet eerst de oude lak eraf of kan ik ze alleen licht schuren? Als u aan trapleuningen denkt, vergeet aub niet dat mensen ringen en dergelijke om hebben, dus als laatste in het systeem, het geheel aflakken met een blanke . U wilt uw ( oude ) trap opknappen ? Kies dan voor een traprenovatie van de Traprenovatie Expert met jaar garantie! Je raamkozijnen verven ? Dan moet je eerst de oude verf verwijderen. In dit stappenplan van GAMMA zie je hoe je verfresten van jouw raam af krijgt.


Staal verven hoe werkt dat? Voor het schilderen van staal is het van belang dat we gebruik maken van kwalitatief goede producten en dat we goed voorbereid en zorgvuldig te werk gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts