donderdag 28 januari 2016

Stolpnaald deur

Standaard stolpnaald voor toepassing bij dubbele deuren van tot 40mm dikte. Zorgt voor een lucht- en waterkering tussen deuren. Bent u op zoek naar een stolpnaald ? Stolpnaalden zorgen voor een goede water - en tochtdichte aansluiting.


Een stolpnaald wordt bevestigd op een openslaande deur of raam. Onze standaard stolpnaald is van meranti.

Deze heeft een lengte van 2. De tongnaalden worden toegepast bij een stel binnendeuren die mm dik zijn. De stolpnaald wordt toegepast bij een stel naar buitendraaiende ramen of deuren (die mm dik zijn). Hardhouten kozijn- en raamprofielen - Profielaanbod.


Onder de groep deur - en raamprofielen vallen waterdorpel t. Afdichting van dubbele ramen en deuren. Geprofileerde raamhout verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. Binnen werkdagen leverbaar.


MAAK HIERONDER UW KEUZE!

Daarna ging men over op de aanslaglatten. De tochtwering was slecht en deuren hadden speling wat soms een rammelend geluid opleverde. Toen kwam de aluminium tongnaald die vandaag de dag nog. Een onderdeel van een stolpdeur is de stopnaald.


Kozijnen zijn meestal te repareren ! Aansluitlijst tussen deur , raam of tussen twee vleugels. Men onderscheidt de tongnaald met twee schuine delen met overslag aan beide kanten, de stolpnaald , waarbij de bolle zijde wegdraait in de holle overlappende zijde en de briséenaald met twee bolle zijden tegen elkaar. Houten naalden voor deuren zoals stolpnaalden en tongnaalden.


Op voorraad dus snel bezorgd! Veel onderdelen van onze producten kunnen als los service artikel worden besteld. De meest gangbare losse onderdelen zijn hier terug te vinden. Diverse profielen voorzien van NON-Slip-Safety of attentie- markering, ook op dit . Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis heeft Alprokon Aluminium een compleet assortiment met een passende oplossing voor elke dubbele deur situatie.


Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden de kopse kanten van de deurbladen . Merbau stolpnaald onbehandeld. Voor naar buitendraaiende ramen en deuren. Afmeting: 40x(60) mm.


Geschikt voor kunststofdeuren met stolpnaald , waarin een tegenoverliggende beslaggroef multisafe 845.

Kostenbesparende, eenvoudige montage, dit omdat er geen frezingen nodig zijn. Het stolpdeurbeslag is achteraf te monteren op de stolpnaald. Te combineren met de standaardsloten: FUHR multisafe 85 855GL, . Dubbelopenslaande tuindeuren met scharnieren en stolpnaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts