vrijdag 29 januari 2016

Regenton met zwengelpomp

Theelen Holland Wijnvat handel. Hier vind u een overzicht van onze wijnvaten en accessoires. Uitgekeken op je stoelen? Op Marktplaats zijn ze zo verkocht. Regenton ,wijnvat,wijnvaten.

Houten regenton met kraan en houten verhoger (200L). Wijnvaten worden gemaakt van duurzaam eikenhout. Na verloop van tijd zijn de vaten niet meer geschikt voor de wijn, maar dan zijn ze nog jarenlang te gebruiken als regenton. De zwengelpomp testen wij op gebruik en de vitale delen worden gesmeer zodat u nog langer kunt pompen.


Deze regenton is wat lager maar . Rubber manchet voor regenton vulautomaat. Leeuwenpootjes beton (setje van stuks). Wilt u het water pompen uit uw houten regenton vergemakkelijken?

Kies dan voor een gietijzeren waterpomp. GEEF UW TUIN EEN NOSTALGISCH KARAKTER MET EEN AUTHENTIEKE ZWENGELPOMP OP UW REGENTON. Heeft u andere specifieke wensen, wij horen het graag. Ook kunt u een kijkje nemen in onze . Geef uw tuin in een oogwenk een landelijke gevoel met deze prachtige traditionele houten regenton ! De kastanje houten regenton heeft niet alleen een rustieke uitstraling, maar is ook nog eens super ha.


Levertijd: tot werkdagen. Verzendkosten NL: €150. Geoleide eikenhouten regenton gemaakt van 2liter wijnvat. Eiken regenton met zwarte pomp.


M8- Afsluitpen voor Zwengelpomp behoort tot art. Deksel Zwengelpomp behoort tot art. Aansluitstuk voor onderaan de zwengelpomp om vervolgens een aanzuigslag te kunnen monteren. Ideaal voor kleine tuinen, volkstuinen en plaatsen waar de pomp niet direct naast de regenton kan staan. Geen wonder dat regenwaterrecuperatie tegenwoordig wettelijk verplicht is voor nieuwbouwwoningen.


Als je geen regenwaterreservoir hebt, kan je het nog altijd zelf installeren. Uiteraard kan je in plaats van een handpomp .

De regenton komt met een houten kraan. We pompen het water wekelijks. Breng het landelijke gevoel in uw tuin naar boven met deze prachtige houten regenton met nostalgische zwengelpomp ! De kastanje regenton met handpomp is de originele houten regenton zoals iedereen hem van vroeger kent. Een functionele regenton die dankzij zijn materialen en vormgeving een ware eyecatcher is in . Op zoek naar tuindecoratie?


Veilig betalen via IDEAL. Bekijk de webshop van regentonnen. Producten kunnen naast verzending met de post ook opgehaald worden bij de . Ze zijn ook nog een mooie eyecatcher in iedere tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts