maandag 18 januari 2016

Snijplank hout

Vele aanbiedingen bij bol. Houten Snijplanken koop je eenvoudig online bij bol. Bezoek onze webwinkel voor de beste houten snijplank in de gewenste vorm, maat en ( hout )soort. Voordelig en snel in huis!


Of gebruik jij je snijplank ook om te serveren? Kies dan een extra mooie uit.

Actie: Tot korting op snijplanken. Hartstikke hygiënisch, staat stoer in de keuken én ze zijn vriendelijk voor je messen. Welke houten snijplank is jouw favoriet? De plank is gemaakt van ecologisch duurzaam hout en is hitte- en vaatwasser bestendig. Eenvoudig schoon te houden dus, en ook geschikt om een hete pan op te zetten.


De sapgeul vangt overbodig vocht op, zodat je aanrecht . Blokker heeft een ruime keuze in snijplanken. Een goede houten snijplank is onmisbaar in de keuken.

Een snijplank is een uit hout , kunststof of hardglas vervaardigde onderlegger waarop ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd worden gesneden. De reden waarom we snijplanken zijn gaan gebruiken is dat we dit niet meer op een aanrecht hoeven te doen wat veel minder risico geeft op . De snijplanken van Epicurean zijn gemaakt van geperst hout en behandeld met een natuurlijk hars. Deze combinatie levert een snijplank op dit sterk en hittebestendig is en geen geur-, kleur- en smaakstoffen opneemt.


Bovendien zijn deze planken vaatwasmachinebestendig. Een houten snijplank is uitermate geschikt voor het snijden van alles behalve rauw vlees. Het hout is poreus waardoor bacteriën hier in achter kunnen blijven.


Door het zachte materiaal slijten je messen minder hard dan bijvoorbeeld glazen snijplanken. Onmisbaar in de keuken: de houten snijplank. Zonder snijplank kun je groenten en vlees niet in de juiste stukken snijden. Ontdek het aanbod houten.


Bekijk onze snijplanken voor in de keuken. Ze gaan lang mee en zien er stijlvol uit: een functionele toevoeging aan elke keuken. Deze houten snijplank is ideaal voor het bereiden van ontbijt, lunch en het avondeten. De snijplank gebruik je misschien wel dagelijks bij het snijden van groenten en vlees. Mensen denken vaak dat vanwege het poreuze oppervlak hout minder goed bestand is tegen bacteriën dan plastic.


House Doctor snijplank rond is gemaakt van massief hout.

Hout is relatief zacht (afhankelijk van welke houtsoort), kunststof ook, maar glas. Glas is erg har te hard om veilig te gebruiken zonder dat het mes bot wordt of uitbreekt. Kunststof heeft de eigenschap om uit te snijden, wat wil zeggen dat op ten duur de snijplank erg grof wordt met diepe krassen. Snelle leveringeigen transport! Groot assortimental jaar gespecialiseerd.


Afhaalservicein waddinxveen. Meer informatie over de houten snijplank : Materiaal: hoogwaardig massief beukenhout. Afwerking: Geolied en inclusief leren koord. Personalisatie: tekst gravure.


Extra: - niet geschikt voor de vaatwasser!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts