dinsdag 5 januari 2016

Houthandel in duitsland

Houtbedrijven uit Duitsland - Fordaq Online, Maak een account aan op Fordaq Online en krijg toegang tot de beste producten van de houtindustrie. Op zoek naar een houthandel in Duitsland ? Ons overzicht bevat alleen bedrijven uit Gildehaus, Bad Bentheim. In de loop der jaren is het accent steeds meer op de verkoop, het prefabriceren en het bewerken van hout komen te liggen.


Hartelijk welkom op onze website! Hier kunt u kennismaken met ons ruime assortiment. Kies het product van uw interesse en bekijk de uitgebreide mogelijkheden.


Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij, drogerij en CNC houtbewerkingsmachine. Ruim 1jaar, en inmiddels door de vierde generatie gelei leveren wij duurzaam hout voor verschillende toepassingen aan diverse doelgroepen. Welkom op de website van Houthandel Wijers!


Wij kopen rechtstreeks in bij zagerijen volgens de door ons opgegeven specificaties en leveren deze eiken producten met name aan de houthandel. Al 1jaar een betrouwbaar begrip in hout. Sinds de oprichting is voortdurend geïnvesteerd in vakkennis en het modernste materieel. Het bedrijf is daardoor uitgegroeid tot een specialist op het gebied van.


Particulier, zakelijk of overheid: wij zijn er voor iedereen! Heeft u vragen over onze producten, of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op: Onze laatste nieuwtjes. Regelmatig stellen klanten (en andere bezoekers) ons de vraag: Die lange palen, waar . Voor Nederlan Duitsland , België en Engeland beschikt Sneek hout over distributie centra met meer dan 65.


Sneek Hout is gespecialiseerd in hout en houtproducten vervaardigd in Europa, Ruslan voormalige oostbloklanden, Zuid -Oost Azië, Afrika . Wijma is een verantwoordelijke, sociale en tevens succesvolle producent van Afrikaans loofhout. Een deskundige zakenpartner met focus op continuïteit, duurzaamhei kwaliteit en normbesef. Dan bent u bij Houthandel van der Hoek aan het juiste adres. Onze houtopslag biedt een grote verscheidenheid aan verschillende stammen.


Kleur en structuur kunnen zelfs bij dezelfde houtsoorten enorm verschillen. Een timmerman vindt bij ons bijzondere stammen met een unieke structuur maar ook verschillende stammen met dezelfde uitstraling en structuur- alles . Een bekend patroon in moderne designs! Ook dat deden zij in compagnieschap met Zaanse houtkopers en door het sturen van een vertegenwoordiger naar Duitsland om voor gemeenschappelijke rekening in te kopen. FB Hout - Germany - Production - Wood Flooring. De vlotten hout die zij door Duitse transporteurs lieten vervoeren, behoorden tot de grootste die in Dordrecht aankwamen.


Bij Houthandel Het Anker beschikken we over een groot assortiment aan overkappingen en kapschuren. Voor zowel de zomer- als de wintermaanden zijn onze overkappingen en kapschuren de ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u uw tuin van wat schaduw wilt voorzien of tot in de nachtelijke uurtjes buiten bij een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts