maandag 27 maart 2017

Theetuin bommelerwaard

In de sfeervolle, landelijk gelegen tuin kun je heerlijk uitrusten en genieten van een lekker kopje thee of koffie met zelfgemaakte appeltaart van de gastvrouw bereid met fruit dat in de boomgaard ernaast groeit. Gezellig en heerlijke taarten. Ook zijn er lekkere biologische koeken en regelmatig ouderwetse appeltaart om van te smullen.


De theetuin is vrij te bezoeken, komt u met . Liefhebbers van flora en fauna zullen weinig mooiere plekken in deze regio vinden dan de landelijk gelegen Hurnse Theetuin.

Zes maanden per jaar delen deze. In het prachtige buitengebied van de Bommelerwaard krijg je bij de Welldaa klooster io de mogelijkheid terug te keren naar jouw Bron van EigenWijsheid om van daaruit je volledige. Klik op de kopjes hieronder om een gallerie te openen. Dan vinden wij het erg leuk deze te bewaren in ons archief of op onze site.


Welkom in onze Treuzel theetuin. Deze tuin is geopend om u een plaats te bieden voor ontspanning onder het genot van een koffie of thee. We genieten zelf elke dag van onze tuin en willen graag het plezier aan de natuur met anderen delen.


U mag hier vrij rondwandelen met respect voor onze eigendommen.

Kwekerij en theetuin Het Houten Huis in Zaltbommel - Gelderland: informatie over activiteiten, contact- en adresgegevens, kaart en routebeschrijving. Een streekwinkel, theetuin , terras en natuurlijk het blote voetenpad. Dit is de misschien wel de leukste wandeling in Gelderland! Ga niet alleen voor dit kasteel naar Ammerzoden, er is nog meer te doen met kinderen in dit leuke dorp in de Bommelerwaard.


En verder is de omgeving perfect om te wandelen. Ik heb er van genoten, zegt Anneke Tromp. De kinderen werden groter, ik wilde wat . AED-apparaat De Stichting Bommelerwaard Hartveilig krijgt steun . Genieten van het buiten zijn Er zijn steeds meer mensen in de tuin te vinden voor een wandelingetje of even zitten in het zonnetje.


En dit leidt tot leuke praatjes en interessante ontmoetingen. Datgene wat wij zo graag willen realiseren. We horen dat mensen het fijn vinden om lekker naar buiten te kunnen, . Op het grote verhoogde terras achter het museum is het heerlijk vertoeven.


Dat en het feit dat op de route langs het museum steeds meer fietsers rijden, was aanleiding voor de inrichting . Lokale Bommelerwaardse producten op ProefLOKAAL Bommelerwaardse Boeren Herfstmarkt oktober Vismarkt Zaltbommel. Burgemeester Peter Rehwinkel ambassadeur van Matthäus Passion in Zaltbommel. Paardenmarkt Feestweekend!

Theetuin de Pimpernel is een sfeervolle tuin met leuke zitjes, terrassen en een veranda, waar je heerlijk kunt genieten en ontspannen. De tuin is prachtig gelegen. Tijdens je fietstocht heten . Het houten huis in Zaltbommel! De fietsroute Rivieren Rivalen neemt je mee op ontdekkingstocht door de Bommelerwaard. Gelegen tussen de Waal en de.


Kasteel Ammersoyen is een kasteel in Ammerzoden, in de Bommelerwaard in het westen van Gelderland. Het kasteel ligt in het noorden. De kwekerij en theetuin Het Houten Huis in Zaltbommel zijn de grote trots van Ben en Nelli. Een plek om te blijven hangen, met taart in de tuin aan toe. Het ligt er ook prachtig in rivierengebied Bommelerwaard , ingeklemd tussen Maas en Waal.


In dit groene lan vaak vereeuwigd in tekeningen van Fiep . Kom helemaal tot rust in de Bommelerwaard. De route leidt langs mooie wateren, die zo belangrijk zijn voor de Bommelerwaard , en langs de vele fruittelers die kenmerkend zijn voor deze buurt. Wilt u onderweg genieten even uitrusten, dan raden wij één van de vele mooie theetuinen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts