maandag 11 januari 2016

Wedi plaat isolatiewaarde

Bij de bepaling van de Rd-waarde werd voor de isolatiewaardeberekening gebruik gemaakt van de lambda declared-waarde. Warmte- isolatiewaarden van de bouwplaat λd=0wedi bouwplaat. Met de waterdichte bouwplaatoplossingen van wedi kan ik badkamers in korte tijd renoveren. Bovendien bieden de systemen niet alleen ongeëvenaarde voordelen zoals warmte-isolatie, maar ze zorgen er bovendien voor dat mijn project financieel aantrekkelijk is”.


XPS-schuim dus 1 waterdicht.

De wedi bouwplaat heeft een blauwe kern van (H)CFK-vrij geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Hierdoor is de wedi bouwplaat de ideale ondergrond voor alle soorten tegels en pleisterwerk. Zij kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, is waterdicht, warmte-isoleren veelzijdig toepasbaar, licht en stabiel. Technische wijzigingen en vergissingen voorbehouden.


Voor wanden, plafonds en vloeren. Waterdicht en isolerend. Algemene productbeschrijving.

De Wedi bouwplaat is meer dan gewoon bouwmateriaal. Hij verenigt talrijke hoogwaardige eigenschappen in één product. Wedi biedt ongekende mogelijkheden, van bescherming tegen vocht via effectieve warmte-isolatie tot hoge functionaliteit als ondergrond voor betegeling . Ben inmiddels geinformeerd over de Wedi constructieplaten , deze zijn primair niet bedoeld voor het isoleren van muren e. Wat opvalt is dat er bij geen van deze platen een isolatiewaarde vermeld staat, dat is mogelijk een . Dwarsafschot of afschot in de lengte, het gebruik voor treden… er zijn talloze toepassingen. Bouwplaten voor balkons en terrassen wedi Balco bouwplaat.


Bouwplaat voor het uitvullen boven bestaand tegelwerk. Gelijmd of op regelwerk. Ze nemen geen vocht op en zijn direct . Polyurethaan (pur) is één van de meest efficiënte isolatiematerialen op de markt.


De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim. Bovendien garanderen deze platen op voorhand een bepaalde dikte en hoeft er niets . Badkamer bouwen: wedi toont de complete bouw van een badkamer met het wedi systeem. Douche inbouwen: wedi toont de inbouw van het inloopdouche-vloerelement Fundo Primo met.

Ik kom dunne isolatie-folies tegen, bubbeltjes-plastic (alu-bekleding) of eps- platen van 10cm dik. Ik weet het, het is niet veel. Maar alle beetjes helpen toch?


Hebben jullie advies of en welk isolatiemateriaal zin . Met de Basetec isolatieplaten kunt u eenvoudig uw badkamer isoleren en de XPS platen gelijk stuccen of betegelen. Energieverlies moet wat ons betreft energie-opbrengst worden. Dat realiseren we in eerste instantie met het zo goed als mogelijk beperken van het huidige energieverlies. Dit doen we door de levering van bouw- en isolatiematerialen die maximale isolatiewaarde waarmaken op basis van onze kennis en ervaring.


Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Ontbrekend: isolatiewaarde Vloer met verwarming van zandcementspecie of isolatieplaten. Hallo Allemaal, Ik ben de badkamer aan het verbouwen. De vloer is nu kaalgehakt en de oude tegels en specielaag is verwijderd tot aan het beton. Isolatie plaat (zelfde als wedi ) sanitair 1 of 30mm. De stelkozijnen zijn ingelaten in sparingen in de EPS-elementen.


Prima om een schuurtje of kleine. De isolatieplaat heeft een uitstekende isolatiewaarde en is eenvoudig, snel en veilig te verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts