dinsdag 29 maart 2016

Afdekzeil zwart

Vele aanbiedingen bij bol. Koop of Verkoop zwart op Marktplaats. Met een bouwhekzeil (normaal óf vlam vertragend) van afdekzeil -kopen. Ook ideaal bij evenementen of feestjes.


Verkrijgbaar in de kleuren Groen, wit, blauw en zwart. Dumil beschermingsfolie super sterk zwart 4xmeter.

Alleen met GAMMA Voordeelpas. GAMMA afdekfolie extra sterk 2xmeter op rol. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan dekzeilen. Bekijk hier ons online aanbod. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Het dekzeil is flexibel een eenvoudig te spannen dankzij de ogen voor de bevestiging. Zeer stevig, geweven 14xmet verstevigings touw. Geschikt voor universeel gebruik, waterdicht.


Dekzeil cargobike long: zwart. Een dekzeil is ideaal tijdens een kampeervakantie. Bestel de dekzeilen online. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Biljarttafel afdekzeil met gestikte hoeken voor 2biljarttafels.


Dik en robuust zwart afdekzeil voor biljarttafels van 230x1speelmaat. Afdekzeil carambole biljart - Artemis. Omgestikte hoeken met een overhang van 20cm.


Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot. Op maat gemaakte zeilen en doeken voor allerlei toepassingen. PVC doek, voorzien van gaatjes voor luchtdoorlatendheid en ingeslagen. Zwaar uitgevoerd Bisonyldoek met ingeslagen koperen zeilogen.


Dit robuuste afdekzeil van Kreator is heel geschikt om werkplekken, voertuigen of tuinmeubels mee af te dekken. Het zeil beschermt tegen stof, verf, vuil en vocht en is bijzonder geschikt bij alle verf- en lakwerkzaamheden. Het afdekzeil is zowel binnen als buiten te .

Kleur Groen, Blauw, Grijs. Europees product = lange levensdu. Bouwhekzeil PE 1- Zwart. Lichtgewicht bouwhekzeil voor korte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts