dinsdag 22 maart 2016

Houten pergola pakket

Met piketjes kunt u uw pergola of hoekpergola uitzetten in uw tuin. Kies uitsluitend voor posities van de palen waar u later geen last van heeft. Zowel in celfix Naaldhout als in Hardhout verkrijgbaar.


Maak van onze vierkantpalen of rondhout zelf een fraaie houten pergola. Wij hebben zowel drukgeïmpregneerde grenen en vuren palen als volledig glad geschaafde hardhout palen.

Bestel uw pergola hout nu bij Gadero. Naast hout kunt u ook hoekverbindingen van Nesling bij ons bestellen. Maak uw eigen schaduw op iedere gewenste plek in uw tuin door te kiezen voor de pergola met Nesling Coolfit harmonicadoek. De pergola wordt als bouwpakket geleverd en kunt u eenvoudig zelf monteren. Bij het bouwpakket horen het houtpakket , de benodigde pergola kit elementen en het harmonicadoek.


Een houten pergola kunnen wij als bouwpakket afleveren, maar tegen een meerprijs kunnen wij deze ook voor u opbouwen. Maak zelf een mooie en ijzersterke veranda, overkapping of pergola van steigerbuis!

Gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij eenvoudig bouwpakket. Nu een mooie overkapping te koop van duurzaam hout. Kant en klaar bamboe bouwpakketten om op een stralende zomerdag te relaxen onder uw eigen bamboe pergola. Inclusief bevestigingsmaterialen en handleiding!


Terrasjesweer , profiteer nu van deze aanbieding ! Dan is een doe-het-zelf bouwpakket. Een pergola bouwpakket is een kant-en-klaar pakket met daarin alle benodigdheden voor je pergola. De meeste pakketten zijn alleen in hout te verkrijgen. Harmonica schaduwdoek 200x400cm. Alle producten van Alumbro komen in de originele en ongeopende verpakking en worden met veel zorg en in eigen beheer verstuurd.


De verwachte levertermijn van de . Pergola uit taai Douglas- hout. Zo wordt loungen nog meer ontspannen dan het al is. Kubus RVS montageset voor hout. Deze pergola zelfbouw kit.

Maar een doe-het-zelf pergola is ook prima te realiseren. Voor wat betreft de constructie is het natuurlijk net wat minder complex dan – noem eens wat – een tuinhuisje. En uiteraard kunt u pakketten kopen waarin u alle houten onderdelen voorgezaagd aantreft. TIP: Koop hier pergola bouwpakketten die je zelf in elkaar kan steken. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw pergola.


Zelf pergola bouwen of een bouwpakket ? U kunt een pergola zelf bouwen met ons uitgebreide programma aan palen, liggers, ruiters en schoren. De pergola kan worden gebruikt om een houten terras af te sluiten of kan als deel van een carport een scheiding vormen tussen tuin en oprit. Met een pergola met dubbele dwarsbalken kunnen ingangen, terrassen, tuinpaden of opritten worden voorzien van een dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts