maandag 28 maart 2016

Steigerhout tafel tweedehands

Steigerhout Eettafel Keukentafel Nu GRATIS Bezorgd ! Te koop nieuwe Zeer stevige steigerhouten tafel. Voorzien van een extra dik blad. Geverfd met steigerhoutbeits Grey Wash (Deze is ook geschikt… € 3500. bieding(en).


Koop of Verkoop steigerhout op Marktplaats.

Deze steigerhouten tafel met x-vormige poten is met recht een eyecatcher te noemen. De robuuste tafel valt namelijk erg op met de combinatie h… € 5100. Een meubel, ontworpen door. Schitterende ( eet ) tafels van gebruikt en echt steigerhout ( dus geen imitatie ) die mooi opgeschuurd zijn waardoor ze toch splintervrij zijn.


Deze tafels worden op bestelling gemaakt en kunnen daardoor precies op maat en naar uw wens worden gefabriceerd. Wij kunnen de prijs laag . Oldambt Meubelen voor al uw meubelen op maat!

JontiWorks de specialist in steigerhout. Vraag ons vrijblijvende naar de mogelijkheden. Een relatief zachte houtsoort, waar je als het ware met je nagel een putje in kunt duwen. Bijzondere collectie steigerhouten tafels en industriele tafels , met industriele materialen en afwerking. Stoere tafels op maat, ook via de webshop!


Deze stoere eettafel is gemaakt van steigerhout met een houten balken frame. Door de combinatie van het steigerhout met het donker gekleurde onderstel, heeft deze tafel tegelijkertijd een landelijke en moderne uitstraling. Daarom is de eettafel uitstekend te plaatsen in. Uw leverancier voor al uw steigerhouten meubelen. Kijk in onze webshop voor meer informatie.


Tweedehands tafels kunnen een tweede kans krijgen, wanneer ze nog intact zijn en een mooie vorm hebben. Niet alleen antieke tafels behouden hun intrinsieke waarde, maar ook mooie vintage en andere retro tafels zijn . Heel gemakkelijk met de handleidingen van HORNBACH. Loungebank, bureau, bed en nog veel meer steigerhouten meubels. Maak het met steigerhout !

Met onze stappenplannen en onze steigerplanken. Check het in je lokale GAMMA of bestel direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts