maandag 28 maart 2016

Oud ijzer

Hebt u oud ijzer staan ? Wij maken een afspraak die voor u het beste uitkomt ! Voor grote partijen geven wij een goede pri… Prijs o. Heeft u oud ijzer ik kom het gratis ophalen. Ijzer lood zink inox aluminium wasmachine. Oud ijzer - en metaalhandel in Maastricht.

Daarnaast kan het productie-afval van de ijzer- en staalindustrie opnieuw worden ingezet. Huishoudelijk schroot werd vroeger doorgaans opgehaald door een handelaar in oudijzer , vroeger de oud-ijzerboer genaamd. Tegenwoordig wordt het aan de schroothandel op diverse manieren aangeboden.


Wij geven u de beste prijs voor o. Reviews Gewoon goed service. En klant vriendelijk een voor alle alle. Alleen schoon ijzer mag ingeleverd of opgehaald worden.


IJzer vervuild met bijvoorbeeld olie of koelmiddel (koelkast) mag niet.

Willems Recuperatiebedrijf. Aan- en verkoop van oude metalen en nieuwijzer! Dagelijks aangepaste prijzen! Ook containerverhuur voor afval en oud ijzer. U kunt oud ijzer inleveren bij de Milieustraat, bij metaalrecyclebedrijven en bij inzamelaars van oude metalen met een inzamelvergunning.


Schroot- en oud ijzer handel Krommenhoek Metals biedt u de hoogste oud ijzer prijs. Onze werf ligt in Rotterdam en wij bieden service door heel de Benelux. Het hergebruik van ijzer levert een energiebesparing op van. Onder ijzer verstaan we uit huishoudens afkomstige metalen, zoals (brom)fietsen, pijpen en. Een bedrijf met veel ervaring, gedrevenheid en zeer veel enthousiasme voor ons vak.


Wij zorgen ervoor dat uw oud ijzer en metalen op een juiste manier worden verwerkt. Als opkoper komen we uw oud ijzer ophalen voor een eerlijke prijs. We hanteren de dagprijs zodat u voor uw oud ijzer steeds een goede prijs per kilo kan krijgen. Komt u bij het opruimen oud ijzer of andere metalen tegen zoals zink, koper, lood of aluminium?


Denk dan eens aan onze fanfare, want wij hebben er wel een bestemming voor. Zij maken dan een afspraak met u . Enkele dagen per jaar zamelen verenigingen oud ijzer en metalen huis-aan-huis in.

In Beesel zamelt Harmonie St. Gertrudis oud ijzer en metalen in op vrijdag april en op zaterdag. Het is lood om oud ijzer ' wordt gezegd om uit te drukken dat twee zaken weinig van elkaar verschillen: ze zijn allebei even goed of slecht.


De prijzen worden dagelijks aangepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts