maandag 14 maart 2016

Hout voor schilderijlijsten

Bekijk ons assortiment Houten lijsten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Al meer dan jaar de meest vooruitstrevende en meest voordelige webshop op het gebied van maatwerk schilderijlijsten . Vind schilderijlijst hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Of misschien wil je die ene leuke familiefoto een mooie plek aan de muur geven in een sierlijke lijst?


Of wil je het diploma dat je hebt gehaald aan iedereen laten zien in een memorabele lijst? Bij bijna iedere houthandel kan je hout opmaat laten maken op jouw gewenste maten. Om tot deze maten te komen moet je weten wat de breedte en dikte van de lijst gaat worden.


Dit bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Ook voor inlijsten en posters! Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten , gemaakt naar de wensen van de klant. Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk!


Alle producten die de lijstenmaker nodig heeft. Ook schilderijen op hout of koper zijn vaak ingelijst. Bij schilderwerken op hout ( panelen) werd het paneel vaak tegelijk met de lijst vervaardigd en vervolgens samen beschilderd. Vele aanbiedingen bij bol. Het drijfhout dat diende als inspiratiebron, zie je goed terug in de ruwe en ongelijkmatige afwerking van de lijsten.


Houten en Aluminium lijsten Zelf inlijsten en Thuis bezorgd! De kwastvrije schilderijlijst is goed in verstek te zagen. Lijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Bevestig de houten lijst met koploze spijkertjes, nietjes of montagekit. Na montage kun je aflakken in de gewenste kleur. Het zijn houten lijsten in de vorm van een bak welke wij voor u op maat maken.


U kunt in ons bestelsysteem de afmeting van uw canvas baklijst invoeren en de gewenste ruimte tussen het lijstprofiel en canvasdoek kiezen. Deze ruimte is veelal persoonsgebonden en het gaat er daarbij om welk formaat canvas u heeft en .

Onze houten fotolijsten zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en altijd scherp geprijsd. Wij bieden in ons assortiment keuze uit een breed scala aan kleuren en houtsoorten. Naast standaard afmetingen beschikken wij ook over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts