vrijdag 18 maart 2016

Houtbouw tuinhuis

Houten tuinhuis met berging gedeelte en overkapping. Een strak vormgegeven tuinhuis met ruime overkapping en houtopslag, uitgevoerd in massief Lariks. Past een standaard tuinhuis niet of wilt u de ruimte optimaal benutten?


Dit kan een kleinere tuinkast zijn voor het opbergen van tuinmeubelen, een aanbouw aan de zijkant van uw woning als fietsen berging of een grote . Voor alles op het gebied van houtbouw op maat.

Wanneer u kiest voor de professionaliteit, van Schipper Groep, kiest u voor kwaliteit en jaar ervaring. Timbergroup is de houtbouw specialist. Jarenlange ervaring met het bouwen met hout. Super kwaliteit voor lage prijs. Ruim assortiment tuinhuisjes.


Het hout dat we gebruiken voor onze tuinhuizen komt uitsluitend uit bossen met gecontroleerd bosbeheer. Uw tuinhuis zal ook jaren weer en wind trotseren want het hout wordt.

Waarom Van der Vinne houtbouw ? Voor een scherpe prijs bouwen wij solide garages, paardenboxen, ateliers, tuinhuisjes en hobbyschuurtjes waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staat. Al onze producten worden naar wens van de klant gemaakt,zodat ook uw eigen ontwerp tot de mogelijkheden behoort. Een houten tuinhuis staat niet alleen gezellig, maar is ook heel praktisch. Ook voor maatwerk tuinhuisjes kunt u contact met ons opnemen.


Doordat wij alles in onze eigen Nederlandse blokhutten- en houtbouwfabriek . Houtbouw Hiemstra heeft een uitgebreid aanbod van houten tuinhuisjes. Blokwood maakt al jaar tuinhuizen op maat. Van moderne tuinhuizen tot opbergruimtes maar ook carports en overkappingen of zelfs een kangeroerwoning voor mantelzorg. QS biedt heel veel keuze op het gebied van houtbouw.


Of het nu gaat om garages, kapschuren, tuinhuizen , carports of schuren, wij produceren alles op maat in onze eigen werkplaats. Bekijk de mogelijkheden . Als u het plan heeft een tuinhuis , veranda of carport te bouwen. Dan komen wij graag bij u langs om uw plannen door te spreken.


Hierna maken wij geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte. Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o.

Op deze lokatie hebben wij diverse producten, schuren en tuinhuisjes staan om te bekijken. Op onze website staat slechts een kleine greep uit ons assortiment houtbouw en overige producten. Onze website is meer om u een indruk te geven van wat wij allemaal maken van hout.


Immers een houten kapschuur of houten . Een tuinhuis koopt u bij Houtbouw Van Lingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts