donderdag 17 maart 2016

Balustrade vide

Kenmerken van de glazen balustrade. De glazen balustrade kan in verschillende functies toegepast worden. Als afscheiding bij een vide , overloop of buitenterras. Of als bescherming tegen vallen op een trap.


Veiligheid is belangrijk.

Hierom wordt het glas van de balustrade vanzelfsprekend uitgevoerd in veiligheidsglas. Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Combineer slanke vormgeving met optimale veiligheid.


Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. Wanneer uw woning is voorzien van een vide of balustrade , is het mogelijk om deze te voorzien van glas, roestvrijstaal of smeedijzer leuningwerk.

Ook een balustrade gemaakt uit de combinatie roestvrijstaal en glas kan ik voor u ontwerpen maken en monteren. Juist bij het monteren van een balustrade zal eerst goed . Woonkamers met een vide zijn doorgaans erg sfeervol. Zeker wanneer er aandacht is besteed aan de afwerking rond de vide. In deze situatie mocht Glass Inside een mooie glazen balustrade realiseren in dit woonhuis waarmee de vide prachtig tot zijn recht komt.


Hier is gekozen voor een gebogen en . Daarnaast kan de balustrade worden gemonteerd met klemprofielen op of tegen de verdiepingsvloer of vide , met RSV adapters door het glas heen of met RVS balusters en glasklemmen. FOLLOW US ON: facebook instagram linkedin. Je vide , trap, terras of balkon mooi en veilig afschermen? Storax transparante glazen balustrades.


Keuze uit een compleet programma systemen. Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Maak elke trap af met een balustrade of borstwering! En niet alleen voor de functionaliteit en veiligheid langs de vide of rondom het trapgat.


Balustrades en botsweringen worden namelijk ook gebruikt als designelementen die de trap helemaal afmaken!

Inspirerende glazen balustrades ? Bij Glas Compleet zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. Omschrijving: balustrade bij vide met zwarte balusters van gepoedercoat staal, rvs spankabels, eiken rechthoekige leuning. Prijs aanvragen ▻ Startpagina Balustrades ▻ Overzicht Balustrades ▻ Xillix.


De prijs van een balustrade hangt, naast de afmetingen, vooral af van het materiaal. Zo is een houten balkonhek veel goedkoper dan een roestvrijstalen balustrade. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende materialen en de bijbehorende prijzen. Er kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld . Toepassing glazen balustrade. Met een glazen balustrade creëert u transparantie en een ruimtelijk effect bij een vide , trappenhuis of galerij.


Het biedt overzicht en doorkijkmogelijkheden dat bij toepassingen in bijvoorbeeld een winkel of hotel een groot voordeel kan zijn. Een balustrade van glas biedt tevens een optimale . Stel je voor, u heeft een mooie oude woning in Amsterdam met een vide. U wilt hier een moderne touch aan geven.


Een erkend vakbekwame glaszetter zoals Accuut kan u daarbij van . Balustrades zijn hekken of muurtjes die voorkomen dat u bij hoogte verschil naar beneden kunt vallen. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit . Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts