dinsdag 1 maart 2016

Zelf eiken trap maken

Een houten trap maken is niet makkelijk is mij altijd verteld geweest. Maar ik heb een bedrijf gevonden dat de trap voor je uittekent, uitprint en opstuurt. Je moet dan gewoon de print vastkleven op de bomen en zo. Heb mijn trappen ook zelf gemaakt in eik.


Ik heb ze zelf ook uitgetekend op behangpapier.

Betonnen trap in hout bekleden of houten trap ? Dringend tijd voor een nieuwe trap ? Dan kan je er altijd eentje bestellen en laten plaatsen, maar het is ook altijd mogelijk om zelf een trap te maken. U kunt hier kijken hoe u een trap in elkaar kunt zetten. Voor meer info kijkt u op doehetzelf- trappen. Bekijk hier hoe eenvoudig het is om zelf uw trap te renoveren!


Hallo medeklussers, Ik ben van voornemens om zelf een rechte eiken houten ( gesloten) trap te gaan maken. Heeft iemand van jullie dit al eens zelf gedaan ?

Hallo, Ik zit er aan te denken om zelf een trap te gaan maken (met bovenkwart). Nu kan ik hier weinig vinden erover (alleen een topic dat vers eikenhout niet geschikt is). De trap heeft treden van elk 18cm hoog.


Bel of mail voor meer inlichting… Gratis. GERESERVEERD balustradepijlers uit volle eik. Hoogte met balustrade is 87cm. Breed strooks eiken lamel parket nu voor €1pmBrede strooks lamel parket is beschikbaar in een groot aantal prachtige kleur houtsoorten … € 100. Bij het kopen van een nieuwe woning is het heel logisch dat u een keuken en sanitair uitkiest.


Net als met uw inrichting wilt u iets dat u mooi vindt, comfortabel voelt en bij u past. Gek eigenlijk dat het niet gebruikelijk is om zelf een trap te kiezen. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het- zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Geschikt voor de meeste treden die de draai in de trap maken.


Wat zijn doe het zelf trappen. Het woord zegt het al, doe het zelf trappen. Deze trappen zijn eigenlijk gemaakt omdat als u een trap nodig heeft, hem morgen al wilt hebben.


En omdat het natuurlijk veel goedkoper is om een trap zelf te monteren.

Verwijder eventuele oude lijmresten met een krabber of afbijtmiddel en vul beschadigingen op met plamuur dat je goed laat drogen. Schuur nu iedere trede en stootrand totdat deze helemaal glad zijn. Rechte trapdeel op maat maken. Zandstralen wordt naast het renoveren van trappen ook toegepast bij het renoveren van een dak, eiken keukens en oude meubels. Zelf overzettreden plaatsen.


Het Cando traprenovatie systeem is toepasbaar voor vrijwel alle dichte trappen. De overzettreden zijn verkrijgbaar in laminaat en onbehandeld eiken. De onderstaande instructiefilm en dit stappenplan laten zien. Deze prijs loopt op naarmate er voor duurdere houtsoorten worden gekozen als eikenhout en wanneer de trap gesloten moet zijn en draaien bevat.


Dichte eikenhouten trap met kwarten, Gem. De hoogte van de totale kosten voor een houten trap heb je deels zelf in de hand. Wij hebben inmiddels al een aantal klanten blij mogen maken met trappen gemaakt van oud eiken afkomstig uit Oostenrijk. De Warmenhuizer onderneming Altholz is de leverancier van deze mooie stukken hout.


Hierbij voorbeelden waarbij we dit hout hebben toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts