maandag 24 juli 2017

Berken multiplex 12mm

In ons assortiment multiplex vindt u panelen die verschillen van kwaliteit. Wij helpen u graag met het bepalen van de, voor uw toepassing, juiste kwaliteit. Los van de houtsoort geldt voor multiplex dat voornamelijk de kwaliteit van het dekfineer bepalend is voor de kwaliteitsaanduiding van het plaatmateriaal. Licht gewicht interieurplaat met een mooie fineeropbouw wordt.


Vandaag besteld voor 12. Prijslijst: prijzen multiplex.

Nieuwe platen berken multiplex mm dik. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Indien alle stuks dan korting. B-fineer: Geschikt voor transparante afwerking.


Kwasten tot 6mm zijn toegestaan, evenals een natuurlijke kleurvariatie. Verkleuringen in één plaat tot max. Deze multiplexplaten zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor werken met een fijne afwerking.


Toepassing: droge- vochtige- en buiten omstandigheden.

Afwerking: conform verwerkingsvoorschriften. Bij deze kwaliteit zijn aan beide zijden . Populieren multiplex interieurplaten Mr,. Ons populieren multiplex is een speciaal formaldehyde-arm multiplex opgebouwd uit veel dunne lagen. Het heeft een constant laag gewicht waardoor het relatief snel te lasersnijden is.


Het is daardoor ook mogelijk om grotere diktes te snijden en de snijkosten lager te houden dan bij andere houtsoorten. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Extra Productinformatie: We hebben ook en 18mm gelakt op voorraad. Het materiaal is licht, sterk en bijzonder goed verwerkbaar.


Het oppervlak is extra vlak en glad zodat je het populieren multiplex gemakkelijk af . Algemene informatie kwaliteiten Russisch berkentriplex. Onderstaand geven wij u een overzicht van de meest gangbare dekfineerkwaliteiten met daarbij een summiere omschrijving. Wilt u een uitgebreide kwaliteitsomschrijving ontvangen, dan zullen wij u deze op uw verzoek graag toezenden.


Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. HORNBACH Projectbouwmarkt. Afhalen in jouw vestiging. Er is altijd iets te doen.

Geschikt als wandafwerking binnen en buiten, plafonds, kasten, borstwering, reclameplaat. Ideaal om te beschrijven en te beplakken. Praxis heeft onder andere hardhouten multiplex platen.


Bestel de platen multiplex online. Multiplex kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Te zagen in de door u gewenste afmetingen.


De platen zijn opgebouwd uit mooie dunne laagjes, het is sterk en glad geschuurd. De meest voorkomende klasse. Silverpaint plaat, is een schilderklaar berken triplex. Retour is mogelijk, mits onbeschadig en na controle van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts