donderdag 13 juli 2017

Windhaak buitendeur

Duidelijke en heldere productinformatie ▻ GYZS. Van eenvoudig deurklem met opvangoog voor een garagedeur tot een luxe magnetische deurvastzetter met voetklem voor een buitendeur waar veel wind op staat bijvoorbeeld. Wilt u een RVS deurvastzetter kopen in onze online winkel?


Voeg dan uw deurklem toe aan uw winkelwagentje en bestel vandaag . Er zijn in Nederland maar weinig achterdeuren waar geen windhaakje naast hangt. Wie op warme dagen zijn deur niet helemaal open wil zetten, maar toch frisse lucht binnen wil laten kan eigenlijk nie.

Wij leveren deze haken in diverse afmetingen voorzien van twee bijbehorende ogen in staal verzinkt of roestvaststaal. Kast van staal, zilverkleurig gelakt. Bedieningspal en vastzetter staal verzinkt.


Vastzetter met rubber dop en krachtige veer. Ook in rvs en messing gepolijst leverbaar. Ik wil een windhaak of zoiets dergelijks bevestigen aan de binnenkant van de buitendeur , zodat de kat niet weg kan lopen. Het probleem is dat de buitendeur en het kozijn van kunststof zijn. Hebben jullie een suggestie hoe ik dit kan oplossen?


Uitvoering staal verzinkt, met schroefogen.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen in staal verzinkt of roestvaststaal voorzien van twee bijbehorende ogen. Een windhaak kan een deur (of andere bewegende delen) vastzetten aan een muur of paal. In plaats van standaard bijgeleverd verticale basisplaat voor op de deur , een horizontale basisplaat. Artikel betreft omcircelde basisplaat.


RVS Twee bevestigingsgaten. Deurvanger met buffer en windhaak. Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 . Hello, ik kom voor goede tips toch steeds weer op dit forum uit, dus stel ik ook maar eens een vraag: ik wil in een kunststof deur een oog boren in de onderste lat. De deuren moeten worden voorzien van windhaken , aangezien ze anders steeds tegen de muur aanklappen.


De leverancier heeft al . Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. Windhaak verzinkt zwaar 6mm. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Een openslaand raam of deur kan bij een windvlaag te hard open of dicht slaan. Daarom is er meestal een mogelijkheid om raam of deur in de open stand vast te zetten. Het simpelst is de windhaak.

Deze haak zit draaibaar vast in een oog in de muur of in het kozijn. De andere kant van de stang is omgeb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts