donderdag 13 juli 2017

Fineer eiken

NEDERLANDS FABRICAAT GEFINEERD PLAATMATERIAAL - UIT VOORRAAD LEVERBAAR - BINNEN UUR GELEVERD. Ieder fineer is uniek, dus kies! Oud eiken fineer geeft interieurtoepassingen een robuuste, klassieke uitstraling. Een product met een geweldige wereldwijde reputatie. Vanuit Raamsdonksveer wordt al tientallen jaren met vakmanschap en passie gewerkt aan een brede range van fineren.


Leeuwenburgh biedt haar afnemers een geweldige keus uit houtsoorten en afwerkingen.

En die keuze is inmiddels verder vergroot . Fineerhout is bij Decospan standaard verkrijgbaar in meer dan 1verschillende houtsoorten. Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden. Eiken gerookt (Quercus). Samen met een gewone traptrede en een afwerklijst voor achterzijde (extra neus) is bekleding van een open trap mogelijk. Grotendeels uit voorraad leverbaar, maar veel kan ook op uw wensen worden . Salontafels fineer eiken stuks.


Gebruikt maar nog in prima staat.

Europees eiken fineer mm dik. Oude materialen recupereren en ze een nieuwe bestemming geven, met respect voor het verleden. Dit is de echte spirit van de Oak Vintage look. TEVENS OP VOORRAA kantenband. OP AANVRAAG, andere diktes andere afmetingen andere houtsoorten brandvertragend.


FSC gecertificeerd vochtbestendig. FINEER Prijzen staan onderaan deze pagina. Wij hebben ca soorten houtfineer op voorraad. Ontworpen door Koen Edens en handgemaakt in Nederland.


De multiplex klok wordt aangedreven door een stille Duitse quartz uurwerk, die in de achterkant is ingebouwd. Een hanger aan de achterkant maakt het mogelijk om de klok op te hangen aan een muur. Gratis snelle levering heel benelux. Het hout wordt aangevoerd als zaag- en fineerhout, ongezaagd hout, gezaagd hout en fineer en. Deze kist wordt binnen een afstand van kilometer totale afstand (incl. retour), gerekend vanaf ons kantoor in Huizen, gratis thuis afgeleverd.


Bij meer kilometers zijn de kosten €per kilometer. Gezaagd fineer is de oudste vorm van fineer , waarbij fineer eerst met de hand en later machinaal werd gezaagd. Zagen geniet echter, met name voor dure houtsoorten, de voorkeur, omdat het hout . Bijpassende houten vloeren zijn beschikbaar.

Een keuken in eik is en blijft een tijdloze klassieker. Maar tegenwoordig kiest men meer en meer voor fineer eik. En niet enkel omwille van het prijsverschi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts