maandag 17 juli 2017

Leisteen fineer

Onze dunne producten zijn gemaakt van echte natuurlijke leisteen en bieden een natuurlijke uitstraling, waar ze worden gebruikt: als, als de muur of meubels coating voor ba douche en een balkon, de open haard muur ontwerp, deurkozijnen . Dit natuursteenfineer is een licht, flexibel paneel van natuursteen wat is gesplitst van echt leisteen. De uitwisseling van de kleuren in elke steenlaag hebben een natuurlijk kenmerk en resulteert daarom in levendige kleuren. Het kwartsiet in het gesteente zorgt voor een subtiele, natuurlijke glitter en glans.


Met onze methode kunnen uit de leisteenrotsen de mooiste fineerpanelen gewonnen worden.

Leisteenfineer is een fineer van echte leisteen. Elk paneel is uniek, waarbij de uitstraling echt leisteen is. Het leisteenpaneel met een speciaal splitsingsproces gemaakt. De bovenkant blijft natuurlijk en onderkant . Cerati slate lite voor vloeren en wanden.


Slate lite is een zeer dunne en flexibele tegel met een 1 natuurstenen oppervlakte van lei of kwartsiet. De rug van slate lite is versterkt met fiberglas en polyester waardoor een sterk geheel ontstaat.

Hierdoor is Slate lite geschikt voor vloeren, wandbekleding en vele andere . Stone Veneer is een heel speciaal fineer gemaakt van echt leisteen. Panelen in badkamer, keuken, wand en kasten bekleed met Stone fineer geven een bijzonder natuurlijke uitstraling. Verwerking kan met reguliere hardmetalen zagen en frezen. Ostermann levert Steenfineer in verschillende decoren en op verschillende . Met nieuwe zandsteen en nieuwe marmerdecors heeft Kantenspecialist Ostermann weer attractieve en actuele uitbreidingen in het al brede assortiment met dunne leisteen fineer opgenomen. Echte steen oppervlakken vallen op door de exclusieve uitstraling.


Voor de meubel- en interieurbouw zijn de geselecteerde . Dit artikel wordt ook door het volgende bedrijf geleverd: Artikelcode, Algemene brutoprijs, Uw nettoprijs. Voor het inzien van transactiedata heeft u een . Onze leisteen fineer producten zijn gemaakt van echt leisteen en bieden een natuurlijke uitstraling in elke omgeving. Vanwege de talloze toepassingen laten onze leisteen producten zich prima installeren in kantooromgeving, in huis, hotels, receptiezalen, bars, wellness-centra, op kantoor, beursstan amusementsparken, . Natuursteen steenfineer zijn extreem dunne (1-2mm) en flexibele platen met een 1 natuurstenen oppervlak van leisteen of kwartsiet.


De reden dat steenfineer alleen gemaakt kan worden van leisteen of kwartsiet komt omdat de lagen gespleten kunnen worden. Marmer en graniet daarentegen .

Koop of Verkoop fineer plaat op Marktplaats. Metaalverf koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Het aanraken van de leisteen is al puur genieten. Elke humidor heeft een andere structuur.


Essentials Wood HPL platen met enerzijds echt houtfineer dat . De productie vereist deskundig vakmanschap, er zitten dan ook veel uren handenarbeid in. Dit natuurlijke materiaal biedt ongekende nieuwe mogelijkheden aan architecten en interieurbouwers. Elemente für Möbel- und Innenausbau. De toepassing is onbeperkt.


Het oppervlak van dit innovatieve steenfineer heeft de hele natuur en levendige structuur van de leisteen. Ieder deel is door de natuur gevormd. Licht in gewicht en is gemakkelijk te verwerken. Deze rug zorgt voor sterkte en flexibiliteit.


JS Light word geproduceerd met een kunstvezel rug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts